Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(Επιχειρηματική στρατηγική και marketing στο διαδίκτυο)

Offer

Το βιβλίο αυτό διανύει πλέον το στάδιο της 3ης του έκδοσης. Η μεγάλη επιτυχία του οφείλεται τόσο στην επίκαιρη θεματολογία του όσο και στην ολοκληρωμένη κάλυψη της Επιχειρηματικής Στρατηγικής που απαιτεί το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και της παρουσίασης συγκεκριμένων τρόπων για την υλοποίηση επιτυχημένου Marketing μέσω του Διαδικτύου. Μάλιστα, σε αυτή την τρίτη έκδοση έχει προστεθεί ένα νέο κεφάλαιο για το Κινητό Εμπόριο, πλήθος νέων εικονογραφημένων παραδειγμάτων, νέες παραπομπές, αλλά και επιπλέον ερωτήσεις και ασκήσεις στο τέλος των κεφαλαίων. Πρόκειται για ένα μοναδικό επιχειρηματικό εργαλείο για: - Τη δημιουργία μιας σωστής και επιτυχημένης παρουσίας ηλεκτρονικού καταστήματος στον Κυβερνοχώρο. - Την εκπόνηση διαφημιστικών εκστρατειών στο Διαδίκτυο. - Την αύξηση της κυκλοφορίας στο διαδικτυακό τόπο μιας επιχείρησης. - Την αύξηση των πωλήσεων μιας επιχείρησης μέσω Διαδικτύου. - Την κατανόηση θεμάτων ασφαλείας συναλλαγών και ηλεκτρονικού χρήματος. Το βιβλίο απευθύνεται: - Στα στελέχη του Marketing που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του δικτυακού πλάνου του τομέα τους. - Στους φοιτητές του Marketing που θέλουν να γνωρίσουν το νέο αυτό μέσο επικοινωνίας και να γίνουν οι αυριανοί Internet Marketers. - Στους επιχειρηματίες που θέλουν να κατανοήσουν το νέο περιβάλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου και να βρουν τρόπους να ωφεληθούν από τη μεταφορά της δραστηριότητάς τους στο Διαδίκτυο.


24χ17 εκ., 496 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 380.102 9 (Εμπόριο, Ηλεκτρονικό)
ISBN: 978-960-209-988-9
ISBN (10ψήφιο): 960-209-988-7
Βάρος: 0.945 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
43.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα marketing και ηλεκτρονικού εμπορίου. Σπούδασε marketing στον Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree College) και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Boston University. Εργάστηκε για τα τμήματα marketing ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών (Shell, Johnson & Johnson, Fiat, Boston University). Για τέσσερα χρόνια και μέχρι το Νοέμβριο του 2000 ήταν σύμβουλος marketing του παροχέα υπηρεσιών Internet ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δ. Αθήνας). Διδάσκει marketing στο Ελληνοβρετανικό κολλέγιο. Δημιούργησε και παραδίδει σεμινάρια σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικής αξιοποίησης του Internet σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ-www. esee.gr). Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και είναι έγγαμος. Συγγραφικό έργο του ίδιου - "Marketing plans made easy: a step-by-step analysis", Οκτώβριος του ΄98. -" Marketing plans for the european market: a step-by-step analysis", Φεβρουάριος ΄99. - Σημειώσεις για την επιχειρηματική χρήση του Internet ως εργαλείου marketing, Οκτώβριος ΄98. - Σημειώσεις για το σεμινάριο "Εισαγωγή στο Internet και τη γλώσσα HTML ", Φεβρουάριος ΄96.

Ο Παναγιώτης Σκαλτσάς γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1960 και είναι έγγαμος. Σπούδασε ηλεκτρονικά και μαθηματικά στο Reading University. Έκανε μεταπτυχιακά στο Columbia University of New York σε Digital Design. Έχει εργασθεί ως διευθυντής παραγωγής στην Intec SA και στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Zenon SA Industrial Automation. Ήταν network administrator για 7 χρόνια στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και μέλος της επιτροπής επιλογής του νέου Μηχανογραφικού Συστήματος της Τράπεζας. Αυτή τη στιγμή είναι Product Manager τραπεζικών περιφερειακών, καθώς και επικεφαλής σύμβουλος Tivoli (περιβάλλον administration) στον όμιλο ALTEC. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη μηχανογράφηση τόσο μικρών και μεσαίου μεγέθους εταιρειών, όσο και μεγάλων μηχανογραφικών εφαρμογών. Έχει εργασθεί τόσο σε κλασσικά μηχανογραφικά προγράμματα, όσο και σε προγράμματα βιομηχανικών αυτοματισμών εργοστασίων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.