Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τουρισμός: Δώδεκα θέσεις. Δωδεκάνησος: Δώδεκα όνειρα
Συγγραφέας:   Γιώργος Νικητιάδης


Offer
"...Το βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη και καλά τεκμηριωμένη προσέγγιση της τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας του σήμερα, αλλά και του αύριο. "Ο συγγραφέας έκανε τον κόπο να μελετήσει, να ερευνήσει, να αξιοποιήσει στατιστικά στοιχεία, να καταγράψει και να αναλύσει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τουρισμό της Ελλάδας. Προφανώς γνωρίζει καλά την τουριστική και την πολιτισμική γεωγραφία της Ελλάδας. "Δεν μένει όμως σε απλές διαπιστώσεις. Κάνει κάτι πολύ πιο σημαντικό: Προτείνει λύσεις για κάθε πρόβλημα που μειώνει την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού μας ή προσβάλλει και απαξιώνει τον πολιτισμό μας και το φυσικό περιβάλλον και υπονομεύει την ποιότητα της ζωής μας. Καταθέτει προτάσεις, τεκμηριωμένες και τολμηρές, για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και της Δωδεκανήσου".
Νίκος Σκούλας


Σημείωση: Πρόλογος: Νίκος Σκούλας

21χ14 εκ., 222 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Ποικίλα Θέματα
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 338.479 1 (Τουρισμός)
ISBN: 978-960-14-1386-0
ISBN (10ψήφιο): 960-14-1386-3
Βάρος: 0.346 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
15.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.54
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Νικητιάδης, Γιώργος
Ο Γιώργος Νικητιάδης γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1953, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από μετανάστες γονείς. Νυμφευμένος με τη δικηγόρο Γεωργία Ιατρού-Νικητιάδη, έχει μια κόρη, την Αντέλλα. Η καταγωγή του είναι από τη Νίσυρο της Δωδεκανήσου. Τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στην Κω και στη συνέχεια εισήλθε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απʼ όπου έλαβε το πτυχίο του το 1976. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, ως φοιτητής της Νομικής Σχολής, συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα αναπτύσσοντας δραστηριότητα στις καταλήψεις της Νομικής Σχολής και στο Πολυτεχνείο. Αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας εκλέγεται στην πρώτη αιρετή Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Δωδεκανησίων Σπουδαστών. Το 1976 μετέβη στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Έλαβε πτυχίο LLM Masterʼs από το N.Y.U. (Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης) στις Διεθνείς Σχέσεις, την Εγκληματολογία και τη Σωφρονιστική. Επανερχόμενος στην Ελλάδα το 1981 άρχισε να ασκεί δικηγορία. Παραλλήλως υπήρξε συνεκδότης του επιτυχημένου περιοδικού Παραμεθόριος στη Δωδεκάνησο. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Γιώργος Νικητιάδης διατέλεσε Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Oργάνωσης Χώρου Δουλειάς Δικηγόρων και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Νομικών Οικονομολόγων για πολλά έτη. Υπήρξε μέλος του Τομέα Επιστημόνων, του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού, του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και του Τομέα Συνδικαλισμού και Μαζικών Χώρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επίσης είχε εκλεγεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέσα από τις διεργασίες του 6ου Συνεδρίου. Σήμερα συμμετέχει στην Επιτροπή Τουρισμού και στον Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις 8 Νοεμβρίου 2001 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Παραιτήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2002 για να πολιτευθεί στη Δωδεκάνησο. Κατά τις Βουλευτικές Εκλογές του 2004 δεν εκλέχθηκε για ελάχιστο αριθμό ψήφων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.