Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδίαση με Η/Υ
(Το AutoCad στην πράξη)

Σχεδίαση με Η/Υ
[...] Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του AutoCad που το καθιστούν τόσο δημοφιλές είναι οι μεγάλες σχεδιαστικές δυνατότητες του, η ακρίβεια στη σχεδίαση και η ευκολία στη χρήση (σχεδίαση και εκτύπωση των σχεδίων) που οδηγούν στην εξοικονόμηση σημαντικού χρόνου εργασίας. Είναι γεγονός ό,τι ένας άπειρος χρήστης του AutoCad, κατά την εκπόνηση των πρώτων του σχεδίων με αυτό, θα χρειαστεί να δαπανήσει περισσότερο χρόνο από ό,τι με την παραδοσιακή σχεδιαστική μέθοδο. Με την πάροδο όμως λίγων μόνον ημερών εργασίας η κατάσταση θα αντιστραφεί και ο απαιτούμενος χρόνος σχεδίασης θα υποπολλαπλασιαστεί. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ό,τι τα αρχικά κατασκευαστικά σχέδια των επιμέρους τμημάτων ενός μηχανήματος, τις περισσότερες φορές, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, χρειάζονται κάποιες αναπροσαρμογές, μικρές ή/και μεγαλύτερες, λόγω κατασκευαστικών περιορισμών, ή παραγωγικών αδυναμιών. Η αλλαγή κάποιων μεγεθών σε μια όψη ή τομή ενός κατασκευαστικού σχεδίου συνεπάγεται μια σειρά νέων αλλαγών, οι οποίες αν έπρεπε να γίνουν χειρονακτικά θα οδηγούσαν στην εκπόνηση από την αρχή μεγάλου αριθμού σχεδίων. Οι αλλαγές αυτές είναι πολύ εύκολο να γίνουν χρησιμοποιώντας τις εντολές επεξεργασίας σχεδιασμένων αντικειμένων που διαθέτει το AutoCad. Επίσης ο χρόνος που απαιτείται σ΄ αυτήν την περίπτωση είναι ελάχιστος.
[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

29χ21 εκ., 205 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-411-565-5
ISBN (10ψήφιο): 960-411-565-0
Βάρος: 0.608 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
28.53
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Ανθυμίδης Κωνσταντίνος έλαβε πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού και Διδακτορικό Δίπλωμα στο Σχεδιασμό Μηχανολογικών Διατάξεων και την Τεχνολογία Υλικών από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Από το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 διδάσκει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο και υπηρετεί ως μόνιμο Εκπαιδευτικό Προσωπικό από το 2012. Έχει συγγράψει δεκάδες δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια διεθνούς κύρους. Το επιστημονικό του έργο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.