Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα αυτοκινήτου

Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα αυτοκινήτου
Το βιβλίο "Τεχνολογία αυτοκινήτου" έχει σκοπό να βοηθήσει το μαθητευόμενο να αντιληφθεί τις τεχνικές διαδικασίες και τις αλληλοεξαρτήσεις των διάφορων συστημάτων του αυτοκινήτου. Μ΄ αυτό το έργο επιχειρείται η απόκτηση των αναγκαίων θεωρητικών γνώσεων για την πρακτική εφαρμογή τους.
Αυτό το βιβλίο επιδιώκεται ακόμη να χρησιμεύσει στον τεχνίτη, τον εργοδηγό και τον τεχνικό ως ένα εγχειρίδιο για την άντληση πληροφοριών και τη συμπλήρωση των ειδικών γνώσεών του. Επίσης, αυτό το έργο αποσκοπεί στη διεύρυνση των γνώσεων με αυτοδιδασκαλία όλων αυτών που δείχνουν ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο.
Το επίπεδο του βιβλίου προσαρμόστηκε στο σημερινό επίπεδο της τεχνολογίας. Επίσης, η παρούσα έκδοση συμπληρώθηκε και διευρύνθηκε με τα κεφάλαια Τεχνική δικύκλων, Τεχνική φορτηγών - λεωφορείων, Ηλεκτρονικά για την άνεση και την ασφάλεια, καθώς και Μετρήσεις και δοκιμές. Από το πλήθος της ύλης έχουν επιλεγεί τα θέματα των οποίων το περιεχόμενο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των νέων επαγγελμάτων. Οι συγγραφείς έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε μια σαφή και κατανοητή παρουσίαση, η οποία επιτυγχάνεται με ένα πλήθος εικόνων, σκίτσων, σχεδίων και διαγραμμάτων. Πιο διεξοδικά παρουσιάζονται και επεξηγούνται, εκτός από τις λειτουργικές διαδικασίες και αλληλοεξαρτήσεις, και τα ηλεκτρικά και υδραυλικά κυκλώματα. Έτσι, διευκολύνεται η αντίληψη και η εμβάθυνση του μαθητή και του ενδιαφερόμενου στο σύνθετο περιεχόμενο όλης της τεχνολογίας του αυτοκινήτου.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

29χ21 εκ., 61 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βιβλιοθήκη Μηχανικού Αυτοκινήτων - Οχημάτων
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 4
ISBN Set: 960-331-270-3
ISBN13 Set: 978-960-331-270-3
Ταξινόμιση DDC: 629.287 (Αυτοκίνητα - Συντήρηση και επισκευή)
Άλλα πρόσωπα: Μελέτιος Δ. Βούλγαρης (Μεταφραστής) , Μελέτιος Δ. Βούλγαρης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-331-309-0
ISBN (10ψήφιο): 960-331-309-2
Βάρος: 0.23 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
10.20
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.96
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.