Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάπτυξη προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων
(Μεθοδολογίες και εργαλεία)
Συγγραφείς:   David Avison, Guy Fitzgerald,


Ανάπτυξη προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων
To βιβλίο "Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη Θεωρία στην πράξη - Μεθοδολογίες και Εργαλεία (Τόμος Α και Β)" απευθύνεται σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πληροφορικής, σε φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής, αλλά και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων. Εισάγει μια κριτική διάσταση αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις στην ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων και των συστημάτων λογισμικού.
Μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για την ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς παρουσιάζει με σαφή τρόπο τα βασικότερα χαρακτηριστικά των μεθοδολογιών, των τεχνικών και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό των σύγχρονων προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα εμβαθύνει σταδιακά στα σημαντικότερα από αυτά. Αντικειμενικός στόχος του είναι να δώσει έμφαση στις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας λογισμικού, προσεγγίζοντας τα ζητήματα της ανάλυσης, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων τόσο από την ακαδημαϊκή όσο και από τη βιομηχανική τους διάσταση. Ο παρών δεύτερος τόμος "Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Μεθοδολογίες και Εργαλεία" παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τις κλασικές και σύγχρονες τάσεις και μεθοδολογίες καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ερευνητικά αλλά και πρακτικά για την ανάπτυξη επιτυχημένων πληροφοριακών συστημάτων. Και οι δύο τόμοι συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό και παγκόσμιο Best seller, των πληροφοριακών συστημάτων, των D. Avison και G. Fitzgerald.

24χ17 εκ., 463 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα)
Άλλα πρόσωπα: Νικ. Σ. Βώρος (Επιμελητής) , Γρ. Ν. Μπεληγιάννης (Επιμελητής) , Γ. Α. Τσιρογιάννης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-8105-96-6
ISBN (10ψήφιο): 960-8105-96-Χ
Βάρος: 0.771 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
32.61
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.02
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο David Avison είναι καθηγητής πληροφοριακών συστημάτων στη Σχολή Διοίκησης ESSEC, κοντά στο Παρίσι, στη Γαλλία αφού ήταν καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Southampton για εννέα έτη. Είναι επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Σύδνεϋ της Αυστραλίας και στο Πανεπιστήμιο Brunel της Αγγλίας.

Ο Guy Fitzgerald είναι καθηγητής πληροφοριακών συστημάτων στο πανεπιστήμιο του Brunel.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.