Λύκος ή πρόβατο;
zoom in

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και, όπως κάθε παιχνίδι, έχει παίκτες, κανόνες και τεχνική. Την τεχνική αυτή μπορείς να τη μάθεις εύκολα και γρήγορα.
Εφαρμόζοντας τις χρήσιμες μεθόδους και οδηγίες, που λεπτομερώς δίνονται εδώ, θα ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης και θα μάθεις γρήγορα πώς να έλκεις ερωτικά όμορφες, σέξι ή επώνυμες γυναίκες.
Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να το καταφέρει ανεξαρτήτως εμφάνισης, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης, αφού αλλάξει πρώτα τα περιοριστικά του πιστεύω.
Θα μάθεις επίσης να περνάς τα τεστ και την έμφυτη άμυνα μιας όμορφης γυναίκας, καθώς και πώς να αναπτύσσεις την επικοινωνία σου με μια όμορφη και ποθητή γυναίκα, πώς να διεγείρεις τα συναισθήματά της και να λιώνει σαν παγάκι στην παλάμη σου.
Επίσης δίνονται χρήσιμες οδηγίες για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, τη στάση του σώματός σου, πώς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου αποτελεσματικά και πώς να ξεκόψεις από το ρόλο του καλού παιδιού και να βγεις από το κλαμπ των κερασάκηδων, των καληνυχτάκηδων και των γκομενοφυλάκων.
Πρόβαλε τον εαυτό σου με θάρρος και διεκδίκησε περισσότερη χαρά, σεξ και πάθος στη ζωή σου με όμορφες γυναίκες. Χτίσε το προφίλ του ακαταμάχητου άντρα, του άντρα λύκου-κυνηγού, που δε γίνεται εργαλείο στα χέρια καμιάς γυναίκας.

Αναστάσης Μαρασλής

Αναστάσης Μαρασλής (Συγγραφέας)

Ο Αναστάσης Α. Μαρασλής είναι συγγραφέας, επιχειρηματίας ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών με πολλές διακρίσεις και αναφορές του ονόματός του από την ημερήσια ναυτιλιακή εφημερίδα του Λονδίνου Lloyd’s List, αλλά και την Trade Winds της Νορβηγίας. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στη Ναυτεμπορική, στο Βήμα, στο κλαδικό περιοδικό ΝΑΥΣ, στο Independent Investors News των ΗΠΑ, και στο The Baltic Exchange, του Λονδίνου. Διατέλεσε ομιλητής στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και σε πολλά Forums, δίνει εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με το περιεχόμενο και την θεματολογία των βιβλίων του και υπήρξε ανταποκριτής των Lloyd’s του Λονδίνου στην Ελλάδα επί οχτώ συναπτά έτη. Το βιβλίο του, "Λύκος ΄η πρόβατο;", εκδόθηκε - για πρώτη φορά - από τις εκδόσεις Λιβάνη, το 2006. Γρήγορα ξεχώρισε και ανακηρύχθηκε από την μηνιαία επιθεώρηση του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ, ως ένα από τα 10 πρώτα σε πωλήσεις βιβλία, μεταξύ 148 νέων τίτλων και λόγω της συνεχούς και επίμονης ζήτησης του αναγνωστικού κοινού, επανεκδόθηκε από τον ίδιο, τον Ιανουάριο του 2016. Το 2011 δημοσιεύτηκε - ύστερα από τρία χρόνια συγγραφικής εργασίας - το βιβλίο του ‘η σιωπή των ανδρών’, από τις εκδόσεις Ανατολικός, το οποίο διατίθεται ακόμα από τα βιβλιοπωλεία IANOS και την προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα. Έχει παρουσιαστεί από τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια NET, ΑΝΤ1, ALPHA, ALTER, EXTRA και STAR σχετικά με τα πολυσυζητημένα βιβλία του, όπως επίσης και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ANT1. Το έντονο ενδιαφέρον του για την παρατήρηση και την έρευνα σοβαρών κοινωνικών φαινομένων και μοντέλων συμπεριφοράς -που απομακρύνουν τον άνθρωπο από την κατάσταση της ικανοποίησης και της ευτυχίας- τον οδηγούν στα πολυσυζητημένα θέματα των βιβλίων του. Το χαρακτηριστικό συγγραφικό του στυλ ξεχωρίζει από την αμεσότητά του και την προφανή μελέτη της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς. Τον Νοέμβριο του 2015 ολοκλήρωσε την συγγραφή του μυθιστορήματος ‘Ο κύκλος του πάθους’, το οποίο περιέχει αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα και, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. Ανήσυχο πνεύμα, του αρέσει να φιλοσοφεί και να καταγράφει τις σκέψεις του από τα εφηβικά του χρόνια. Του αρέσει να διαβάζει, να γράφει, να μαγειρεύει, τα σπορ, το θέατρο, ο καλός κινηματογράφος και τα ταξίδια. Έλκεται από καθετί αυθεντικό και, ως οικολόγος, από τις ομορφιές της φύσης και το θαύμα της ζωής. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Ζει με τη σύζυγό του Σαπφώ και τα δυο παιδιά τους σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του 1908 στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά. Επίσης έχει ακόμα μια κόρη από παλιότερη ερωτική του σχέση με γνωστή ηθοποιό, η οποία έχει την επιμέλειά της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
232
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.422 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση