Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
WebStarter
(Δημιουργία ιστοσελίδων και τοποθεσιών ιστού με χρήση κώδικα HTML και το MS FrontPage: Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL)
Συγγραφέας:   Χρήστος Γουλτίδης


Offer
Το βιβλίο αυτό θα εξασφαλίσει την επιτυχία σας στη διαδικασία πιστοποίησης για το δίπλωμα ECDL WebStarter, εφοδιάζοντάς σας με τις γνώσεις που απαιτούνται.
Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό εκπαίδευσης, με πλούσια εικονογράφηση, που περιλαμβάνει πλήθος παραδειγμάτων και ασκήσεων. Διαβάζοντάς το θα μάθετε τα βασικά για τη σχεδίαση, τη δημιουργία και τη συντήρηση ιστοσελίδων, θα κατανοήσετε τις βασικές αρχές της HTML, καθώς και τη λειτουργία της εφαρμογής Microsoft FrontPage 2003. Επίσης, θα γνωρίσετε τα διάφορα θέματα ασφάλειας και νομοθεσίας που αφορούν τις δημοσιευμένες ιστοσελίδες.
Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ερωτήσεις και ασκήσεις επανάληψης. Μάλιστα, η εκμάθηση επιτυγχάνεται με τη δημιουργία μιας ή περισσότερων ιστοσελίδων βήμα προς βήμα. Έτσι, ο αναγνώστης έχει πάντα τη δυνατότητα να ελέγχει τα αποτελέσματα των ενεργειών του και να αντιλαμβάνεται τη συνολική εικόνα του διδακτικού αντικειμένου κάθε κεφαλαίου.
Στο βιβλίο θα βρείτε και ένα CD-ROM με τα αρχεία εξάσκησης που χρησιμοποιούνται στα παραδείγματα και τις ασκήσεις του βιβλίου. Επίσης, περιλαμβάνονται και τα αρχεία εξάσκησης στην τελική τους μορφή, όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να ελέγχει τα αποτελέσματα των ενεργειών του.
Το βιβλίο εξασφαλίζει στον αναγνώστη:
- Εύκολη εκμάθηση του κώδικα HTML και του Microsoft FrontPage 2003 με απλά βήματα.
- Πληθώρα ερωτήσεων για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
- Παραδείγματα βήμα προς βήμα και ασκήσεις επανάληψης.
- Αρχεία παραδειγμάτων του βιβλίου στο CD-ROM.

24χ17 εκ., 283 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004.6 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet ), 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού), 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-209-981-0
ISBN (10ψήφιο): 960-209-981-Χ
Βάρος: 0.571 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
19.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως τεχνικός σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τοπικά δίκτυα στις εταιρείες Ericsson και Nokia της Στοκχόλμης από το 1983 έως το 1989. Από το 1989 έως σήμερα, ασχολείται ως εκπαιδευτής τεχνικών και χρηστών Η/Υ. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 14.000 ώρες διδασκαλίας στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Σουηδίας. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Επίσης, είναι εξωτερικός σύμβουλος/συνεργάτης της ECDL Ελλάς, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να διδάσκει σε σεμινάρια στο εξωτερικό.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.