Batman: Hush
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Batman: Hush

Σιωπηλά αινίγματα

Jeph Loeb

Στο πρώτο μέρος του `Batman: Hush`, ο Σκοτεινός Ιππότης του Gotham City ήρθε αντιμέτωπος με ένα νέο, μυστηριώδη αντίπαλο. Αναζητώντας τους απαγωγείς του νεαρού Edward Lamont, ο Batman έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και απέκτησε έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Catwoman. Σύντομα, τα ίχνη της υπόθεσης οδήγησαν τον υπερήρωα στη Metropolis και τον έφεραν αντιμέτωπο με ορισμένους από τους ισχυρότερους εχθρούς του. Ο Batman αντιλαμβάνεται πλέον πως όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου, θανάσιμου σχεδίου.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Βασίλης Αθανασιάδης (Μεταφραστής)


Jeph Loeb

Jeph Loeb (Συγγραφέας)

O Jeph Loeb έχει γράψει τα σενάρια στο Batman: The Long Halloween, Batman: Dark Victory, Superman for All Seasons, Spider-Man: Blue και Superman/Batman. Επίσης έχει εργαστεί ως παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες Teen Wolf και Commando και ως σεναριογράφος των ιδιαίτερα επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών "Smallvile" (Σούπερμαν, Τα χρόνια της νιότης) και Lost (Οι αγνοούμενοι). Πρόσφατα ανέλαβε τη θέση παραγωγού και συγγραφέα στη νέα τηλεοπτική σειρά Heroes, που αποτελεί μια πρωτότυπη προσέγγιση του μύθου των υπερηρώων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jim Lee

Jim Lee (Εικονογράφος)

Ο Jim Lee νεννήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας το 1964. Αποφοίτησε οπό το πανεπιστήμιο Princeton με πτυχίο ψυχολογίας αλλά αποφάσισε νο δοκιμάσει την τύχη του στα κόμιξ - την παιδική του φαντασίωση. Άρχισε νο εργάζεται στη Marvel Comics, όπου γρήγορα το ταλέντο του αναγνωρίστηκε, αναγκάζοντας την εταιρεία να εκδώσει έναν νέο τίτλο Χ-Μen υπό τη δική του αποκλειστική επίβλεψη. Το 1992 ίδρυσε τη δική του εταιρεία κόμιξ, τη Wildstorm Productions, που με τη σειρά της έγινε μια από τις εταιρείες που συνέστησαν την Ιmage Comics. Με τη Wildstorm εξέδωσε το Wildc.a.t.s, που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς και άλλες πολύ γνωστές σειρές, όπως τα Gen 13. Έπαιξε σημαντικά ρόλο στην εύρεση αλλά και την εκπαίδευση νέων ταλαντούχων συγγραφέων και εικαστικών καλλιτεχνών. Η μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Ως αποτέλεσμα, δεν του έμενε καθόλου χρόνος για να ασχοληθεί με το σχέδιο, γι΄ αυτό και πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην πώληση της εταιρείας στην DC Comics. Παραμένει στη Wildstorm ως διευθυντής σύνταξης αλλά έχει αφοσιωθεί και πάλι στην πρώτη του αγάπη, το σχέδιο. Το 2004 εργάστηκε στο Superman, ενώ τώρα σχεδιάζει τo All-Star Batman & Robin, σε σενάριο Frank Miller. Ζει στη La Jolla της Καλιφόρνια με τη γυναίκα του, Αngie, και τις τρεις κόρες του, Tyler, Kelsey και Siena.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.484 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση