Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο
(Παιδί, έφηβος, σχολείο, ΔΕΠΠΣ, κίνητρα, ενθάρρυνση, διδασκαλία, επικοινωνία, η τέχνη των ερωτήσεων, διαπροσωπικές σχέσεις, μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, προβληματική συμπεριφορά κ.λπ.)

Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο
Το βιβλίο "Αγωγή και επικοινωνία στο σχολείο" απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψηφίους ΑΣΕΠ καθώς αναπτύσσει πληθώρα θεμάτων, τα οποία αγγίζουν την ουσία της αγωγής και της εκπαίδευσης, μέσα στα πλαίσια της αλληλεπίδρασης και της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στο παιδί της σχολικής ηλικίας και στον έφηβο, στα γενικά τους χαρακτηριστικά και στην γνωστική, συναισθηματική, κοινωνική και ηθική ανάπτυξή τους. Επίσης, αναφέρεται στο σημερινό σχολείο και στο ρόλο του στο σύγχρονο και μεταβαλλόμενο κόσμο. Το δεύτερο μέρος καταπιάνεται με θέματα που αφορούν την καθημερινή παιδευτική πράξη, όπως το ΔΕΠΠΣ, τα κίνητρα, την ενθάρρυνση, τη διδασκαλία, την επικοινωνία, τις ερωτήσεις, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και την αξιολόγηση της διδασκαλίας. Και τέλος, το τρίτο μέρος πραγματεύεται καίρια θέματα όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, οι διαταραχές του λόγου, η δυσλεξία και η προβληματική συμπεριφορά.

24χ17 εκ., 139 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 371.9 (Ειδική αγωγή), 370 (Εκπαίδευση. Παιδαγωγική), 370.07 (Παιδικές δραστηριότητες (Στοιχειώδης εκπαίδευση))
ISBN: 978-960-89281-3-8
ISBN (10ψήφιο): 960-89281-3-3
Βάρος: 0.355 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
14.91
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

13.27
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Γεώργιος Ν. Παπαγεωργίου γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Συρράκου Ιωαννίνων, το έτος 1944. Τελείωσε τη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων το έτος 1964. Από το 1966 υπηρέτησε ως δάσκαλος σε σχολεία δημοτικά και μειονοτικά του νομού Ροδόπης. Τη διετία 1975-1977, παρακολούθησε τη Μετεκπαίδευση Δασκάλων του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα. Από το 1986 υπηρέτησε ως Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, μέχρι και το έτος 2005.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.