Μπαμπά…μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μπαμπά…μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Μαύρη φάρσα

Αλέξανδρος Ρήγας

Δημήτρης Αποστόλου

Μια μαύρη κωμωδία που έχει κερδίσει το θεατρικό κοινό και εξακολουθεί για τρίτη χρονιά φέτος την επιτυχημένη πορεία της, εγκαινιάζει τη σειρά Θέατρο των εκδόσεών μας.
Η άφιξη δυο αδελφών από την Αθήνα στους Γαργαλιάνους προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του πατέρα τους σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς περίεργων παρεξηγήσεων και ανατροπών. Στο επίκεντρο αυτής της φάρσας βρίσκονται οι κόρες του "πεθαμένου", μια ύποπτη μοιρολογίστρα, ένας παραγιός, καθώς και η παρέα του πατέρα με τα έντονα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα.
"Όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτή τη μαύρη φάρσα ελπίζαμε - αλλά δεν περιμέναμε - να έχει τέτοια αποδοχή από το θεατρικό κοινό.
Συγκινηθήκαμε πολύ - πήραμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε - και νιώσαμε ευγνώμονες για όλους όσους έκαναν πράξη το όραμά μας. από τους ηθοποιούς που φώτισαν τους ρόλους μέχρι και την παραγωγή που δεν μας στέρησε τίποτα.
Με πολλή αγάπη αφιερώνουμε σε όλους το βιβλίο αυτό."
(Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου)

Αλέξανδρος Ρήγας

Αλέξανδρος Ρήγας (Συγγραφέας)

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μόνος έγραψε τα τηλεοπτικά σενάρια: "Η Ελίζα και οι άλλοι", "Ένας έρωτας", "Πάτερ Ημών", "Dolce Vita", και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Αποστόλου τα σενάρια: "Δυο Ξένοι", "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", "Κόκκινο Δωμάτιο" καθώς και τα θεατρικά έργα: "Νυφικό κρεβάτι", "Το δώρο", "Μπαμπά... μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" και "Τρεις φορές γυναίκα". Επί σειρά ετών, εργάστηκε στο ραδιόφωνο, σε ιδιωτικούς σταθμούς, αλλά και στην ΕΡΑ 2, σε εκπομπές με θέμα τη μουσική του κινηματογράφου και του θεάτρου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Αποστόλου

Δημήτρης Αποστόλου (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Αποστόλου δημοσιογράφησε για 20 χρόνια σε όλα σχεδόν τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα ημερησίου και περιοδικού Τύπου ως συντάκτης αλλά και ως επικεφαλής τμημάτων. Εργάστηκε για 12 χρόνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο σε δημοσιογραφικές, χιουμοριστικές και ενημερωτικές εκπομπές, καθώς και σε εκπομπές πολιτισμού και λόγου. Έγραψε σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα τα σενάρια: "Δυο Ξένοι", "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", "Κόκκινο Δωμάτιο" καθώς και τα θεατρικά έργα: "Νυφικό κρεβάτι", "Το δώρο", "Μπαμπά... μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" και "Τρεις φορές γυναίκα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
142
Διαστάσεις:
21x17
Βάρος:
0.319 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση