Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονο επιχειρησιακό μάνατζμεντ
(Θεωρία και πράξη)

Offer
Το "Σύγχρονο επιχειρησιακό μάνατζμεντ" επιχειρεί να εντοπίσει μεθόδους και διαδικασίες αποτελεσματικής και ορθολογικής διαχείρισης και διοίκησης στο πλαίσιο των περιορισμών που υφίστανται οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι δημόσιες επιχειρήσεις και οι εν γένει οργανισμοί. Αναφέρονται τρόποι διοίκησης που είναι σύγχρονοι και που η εκτέλεση τους θα βοηθήσει πολύ την επιχείρηση ή τον οργανισμό στη λήψη των πλέον σωστών αποφάσεων. Όπως διδάσκει η οικονομική θεωρία, η λήψη των καταλλήλων αποφάσεων σε ένα πολυτάραχο περιβάλλον, που η ανταγωνιστικότητα παίζει σπουδαιότατο ρόλο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθιστούν τη λήψη της απόφασης πολύ δύσκολη.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις με συνέπεια και συνέχεια, ούτε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει όραμα και διορατικότητα.
Μπορεί να υπάρχουν σπουδαίες πολιτικές για την επιχείρηση ή τον οργανισμό, αλλά σημασία έχει και η εκτέλεση των πολιτικών ή στρατηγικών, όπως συνηθίζεται να λέγεται στην σύγχρονη επιχείρηση ή τον οργανισμό. Ο σκοπός, λοιπόν, του βιβλίου αυτού είναι η σύγχρονη, επιστημονική τεκμηρίωση των στρατηγικών κατευθύνσεων στην επιχείρηση ή και τον οργανισμό, που μετουσιώνονται σε έργα ή πράξεις. Απαιτείται από τον Πρόεδρο ή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο οξυδέρκεια, διορατικότητα και προπαντός κοινωνική και εργασιακή ευαισθησία, ώστε όλοι / όλες να συμβάλουν στην προαγωγή και πρόοδο των σκοπών της επιχείρησης ή του οργανισμού.

21χ14 εκ., 252 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-02-2023-0
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2023-9
Βάρος: 0.346 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
13.85
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.86
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Παναγιώτης Ευσταθίου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1954. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1976) και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου DIPLOMA σε ξενοδοχειακά και διοίκηση τουρισμού του πανεπιστημίου SURREY της Αγγλίας (1977). Από το 1981 έως το 1990 εργάστηκε στη ΓΣΕΕ με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής. Συνεργάστηκε επίσης με το Κέντρο Μελετών Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της ΓΣΕΕ, του σημερινού Ινστιτούτου Εργασίας, και αρθρογράφησε επί μια δεκαετία στη "Φωνή της ΓΣΕΕ". Κατόπιν εργάστηκε στον ΟΑΕΔ, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και την Αναπτυξιακή Δήμων Πειραιά ως επιστημονικός συνεργάτης. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων, το πρώτο εκδόθηκε το 1987 με τίτλο "Συνθήκες Εργασίας και Εργαζόμενοι" και το δεύτερο αναμένεται να εκδοθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο μέσα στο 2003, με τίτλο "Η λειτουργία του τουριστικού γραφείου" για τις ανάγκες των μαθητών των ΤΕΕ. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.