Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο διαχείρισης κινδύνων έργων
(Η οπτική του μάνατζμεντ)

Offer
Η έννοια της διοίκησης έργων θεωρείται σήμερα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διαχείριση κινδύνων. Οι κίνδυνοι μπορεί να αφορούν την υπέρβαση του κόστους ή των χρονοδιαγραμμάτων, περιπτώσεις σχετικά με την ικανοποίηση του πελάτη, και πλήθος άλλων παραμέτρων.
Κατά συνέπεια, κάθε στέλεχος του τομέα της διοίκησης έργων που είναι εξοικειωμένο με το αντικείμενο έχει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα στη δουλειά του.
Το βιβλίο αυτό, που έρχεται να καλύψει μια σημαντική έλλειψη της ελληνικής βιβλιογραφίας πάνω στο θέμα, δίνει έμφαση στην περιγραφή μεθόδων και τεχνικών, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τις καλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς. Διαβάζοντας το βιβλίο, ο αναγνώστης θα μπορέσει όχι μόνο να κατανοήσει την έννοια της διαχείρισης κινδύνων, αλλά και να εφοδιαστεί με συγκεκριμένα, εφαρμόσιμα εργαλεία, τα οποία ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει σε ελληνικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, οι τεχνικές που περιγράφονται διαβαθμίζονται ως προς τη δυσκολία και την αποτελεσματικότητά τους, προκειμένου να μπορεί να τις εφαρμόζει ακόμα και κάποιος που δεν έχει προηγούμενη εξοικείωση με το αντικείμενο.
Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης του εγχειριδίου αυτού, ένα στέλεχος είναι ικανό να εγκαταστήσει μια διαδικασία διαχείρισης κινδύνου σε έργα ή ακόμα και σε λειτουργούντα συστήματα (αποτελέσματα έργων) που βρίσκονται υπό την εποπτεία του.
Ο σχεδιασμός διαχείρισης κινδύνων, με τον οποίο θα εξοικειωθείτε απόλυτα διαβάζοντας το βιβλίο, καλύπτει τα εξής:
- Εντοπισμός κινδύνων
- Ανάλυση κινδύνων
- Αντιμετώπιση κινδύνων
- Παρακολούθηση κινδύνων.

24χ17 εκ., 223 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.404 (Διαχείριση έργου)
ISBN: 978-960-209-937-7
ISBN (10ψήφιο): 960-209-937-2
Βάρος: 0.428 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
27.50
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.63
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κηρυττόπουλος, Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος, γεννημένος στην Αθήνα και παντρεμένος με τη Δήμητρα Λυμπέρη, είναι Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ (2003) και Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (1999). Εξειδικεύεται σε θέματα διοίκησης έργων και διαχείρισης κινδύνων για τα οποία έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Απασχολείται ως Διδάσκων (ΠΔ407 στη βαθμίδα του Λέκτορα) στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, είναι εξωτερικός συνεργάτης στον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας του ΕΜΠ και παράλληλα εργάζεται ως "ελεύθερος" σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα σχετικά με τη διαχείριση των κινδύνων και έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό εργασιών σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.