Ρέικι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ρέικι

Απλά προγράμματα για το σπίτι, τη δουλειά και το ταξίδι

Carol Neiman

Tanmaya Honervogt

18.35€ -10% 16.52€

Το Ρέικι είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε καθαρά, να πάρετε μπροστά και να συνεχίσετε να έχετε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της βαρυφορτωμένης ημέρα σας. Είτε είστε στο γραφείο, κάνετε ένα μακρύ ταξίδι ή χαλαρώνετε στο σπίτι, η θεραπευτική τέχνη του Ρέικι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα και να νοιώσετε καλά. Αν έχετε πονοκέφαλο, δοκιμάστε μια σύντομη αγωγή Ρέικι και θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας.
To Ρέικι (το οποίο σημαίνει Οικουμενική Ζωογόνος Ενέργεια) είναι μια απλή τεχνική μετάδοσης θεραπευτικής ενέργειας. Μπορείτε να την κάνετε σε έναν φίλο, σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή σε έναν συνάδελφο και στη συνέχεια μπορεί και αυτός να σας την ανταποδώσει! Μπορείτε ακόμα να κάνετε Ρέικι στον εαυτό σας -θα ανακαλύψετε ότι τα ίδια σας τα χέρια μπορούν να σας θεραπεύσουν και να σας βοηθήσουν σε κάθε είδους κατάσταση, κάθε στιγμή και όπου και αν βρίσκεστε.

Γρηγόρης Α. Μηλιαρέσης (Μεταφραστής)


Tanmaya Honervogt

Tanmaya Honervogt (Συγγραφέας)

Η Τανμάγια Χόνερβογκτ είναι Δασκάλα του Ρέικι, θεραπεύτρια και συντονίστρια σεμιναρίων. Το 1995 ίδρυσε τη Σχολή του Ουσούι Ρέικι στο Ντέβον της Αγγλίας. Μοιράζει το χρόνο της στην Αγγλία και τη Γερμανία. Επίσης, διεξάγει σε τακτική βάση σεμινάρια για το παραδοσιακό Ουσούι Ρέικι και τα δικά της θεραπευτικά προγράμματα, στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "ΟΠΑ Ρέικι", "Reiki - Healing and Harmony Through the Hands", "Inner Reiki", "Reiki for Emotional Healing" και "Reiki to go".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
144
Διαστάσεις:
20x17
Βάρος:
0.297 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση