Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αστρολογία Μάγια
(Τα αρχαία ημερολόγια των Μάγια Τσολκίν και Χαάμπ)
Συγγραφέας:   Aluna Joy Yaxk΄in


Offer
H "Αστρολογία Μάγια" αποτελεί έναν απλό και κατανοητό αστρολογικό οδηγό, που βασίζεται στα ημερολόγια των Μάγια, τα οποία έφεραν στη Γη οι Γηραιοί των Άστρων. Η "Αστρολογία Μάγια" μας βοηθά να κατανοήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και τον εαυτό μας, καθώς και την επιρροή της κάθε ημέρας επάνω μας. Με τη βοήθεια του αρχαίου αυτού συστήματος μπορούμε να ανακαλύψουμε αλλά και να εναρμονιστούμε με το πεπρωμένο μας, όπως είναι ενταγμένο στο ευρύτερο θεϊκό σχέδιο.
-Mάθε ποιος σου δημιουργεί προκλήσεις...
-Ποιος σε υποστηρίζει... ποιος σε καθοδηγεί...
-Και ποιος θα αποτελεί το μυστήριο στη ζωή σου!
-Μάθε πως να κυλάς αβίαστα με το προσωπικό σου πεπρωμένο που έχει χαραχτεί από παλιά στα άστρα!
Χρησιμοποιώντας την "Αστρολογία Μάγια" ανοίγουμε την πρώτη πόρτα, ανεβαίνουμε το πρώτο σκαλί που οδηγεί σε μια τεράστια, κοσμική τεχνολογία, η οποία μπορεί να αφυπνίσει τη συμπαντική γνώση που παραμένει κλειδωμένη βαθιά μέσα στο DΝΑ μας, να ξυπνήσει ξανά τις φυσικές ανθρώπινες ικανότητες τις οποίες ονομάζουμε παραφυσικές, παραψυχικές, τηλεκινητικές, τηλεπαθητικές, συγχρονιστικές, κ.λπ. Εφαρμόζοντας το σύστημα της "Αστρολογίας Μάγια" καταφέρνουμε να ενσωματώσουμε τη γαλήνη και τη συνείδηση ενότητας, καθώς μαθαίνουμε να κυλάμε μαζί, αντί να παλεύουμε με το προσωπικό μας πεπρωμένο και τα ρεύματα του σύμπαντος. Όταν συνταυτιζόμαστε και γινόμαστε ένα με τη ζωή, μπορούμε να φτάσουμε στο συμπαντικό πνεύμα αλλά και οτην παγκόσμια τηλεπάθεια, να επιταχύνουμε τη δράση των συγχρονιστικών γεγονότων και να αποκτήσουμε πλήρη επίγνωση του συμπαντικού όλου.

28χ21 εκ., 213 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 133.5 (Αστρολογία )
Άλλα πρόσωπα: Νατάσσα Αναστασίου (Μεταφραστής) , Νατάσσα Αναστασίου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-04-3253-4
ISBN (10ψήφιο): 960-04-3253-8
Βάρος: 0.67 κιλά
Εκδότης: Κέδρος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
8.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

6.59
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Joy Yaxk΄in, Aluna
Η Αλούνα Χόι Γιασκίν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη από τις ομιλίες και τα βιβλία της, τις ικανότητες διόρασης που διαθέτει και τα θεραπευτικά αποστάγματα που παρασκευάζει. Το έργο της Αλούνα είναι έντονα επηρεασμένο από τη μακροχρόνια καθοδήγηση των Γηραιών των Άστρων, καθώς και από μια σειρά σαμανιστικά βιώματα που άλλαξαν τη ζωή της τα τελευταία είκοσι χρόνια στη διάρκεια των ταξιδιών της στο Μεξικό, στη Γουατεμάλα και στο Περού. Τώρα λειτουργεί ως διαπολιτισμικός οδηγός-αρχαιολόγος του πνεύματος σε μοναδικά προσκυνήματα και προσφέρει θεραπευτικές συνεδρίες σε ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο. Η Αλούνα Χόι έχει στην κατοχή της έναν από τους σπάνιους λίθους της Ίκα του Περού. Οι λίθοι της Ίκα σμιλεύτηκαν από τους Γηραιούς των Άστρων πριν από εξήντα εκατομμύρια χρόνια και τοποθετήθηκαν στη Γη σαν μια ζωντανή βιβλιοθήκη προκειμένου να βοηθήσουν στην αφύπνιση της ανθρωπότητας σ΄ αυτούς τους καιρούς της γρήγορης εξέλιξης. Πέρα από τον οδηγό της "Αστρολογίας Μάγια", η Αλούνα έχει εκδώσει και το "The Mayan Day Keeper", ενώ τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.