Ο Μωροδόντης και ο Γιαννάκης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Μωροδόντης και ο Γιαννάκης

Παυλίνα Αθανασιάδου

6.62€ -26% 4.90€
Ο Μωροδόντηδες είναι τα δοντάκια που ξεφυτρώνουν στο στόμα μας όταν είμαστε μωρά. Μας συντροφεύουν για μερικά χρόνια... κι έπειτα πέφτουν. Τι γίνονται οι Μωροδόντηδες όταν τα παιδιά αλλάζουν δοντάκια; αναρωτιέται ο Γιαννάκης, όπως και κάθε παιδί που πέφτουν τα δοντάκια του.
Χάρης Μπακιρτζίδης

Χάρης Μπακιρτζίδης (Εικονογράφος)

Ο Χάρης Μπακιρτζίδης γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη το 1977. Φοίτησε στη Σχολή Σκίτσου Ορνεράκη και έχει εργαστεί ως σχεδιαστής σε ταινίες κινούμενων σχεδίων και ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Τα τελευταία χρόνια ζει σ΄ ένα χωριό και με τα πινέλα του προσπαθεί, μακριά από το γκρίζο της πόλης, να δημιουργήσει πολύχρωμους χάρτινους κόσμους.

Παυλίνα Αθανασιάδου

Παυλίνα Αθανασιάδου (Συγγραφέας)

Η Παυλίνα Αθανασιάδου, ή Πάολα όπως τη φωνάζουν πολλοί, γεννήθηκε οτην Αθήνα το χειμώνα του 1962. Παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή Εθνικού θεάτρου Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο των οπτικών εδώ και πολλά χρόνια. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με χειροτεχνίες, κατασκευές και μαγείρεμα. Βλέπετε, έχοντας ρίζες στη Μικρά Ασία, θεωρεί το περιποιημένο φαγητό και τα σπιτικά γλυκά μια τέχνη σαν ένα εύγευστο, νόστιμο βιβλίο! Γράφει από παιδί και φυλάει στο συρτάρι του γραφείου και της καρδιάς της ποιήματα της. Ζει στη Νέα Ιωνία με τις δύο αγαπημένες της κόρες, που τις «ποτίζει» με ακούσματα, μυρωδιές της αγάπης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
20
Διαστάσεις:
21χ21
Βάρος:
0.117 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση