Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στη UML
(Συνοπτικός οδηγός της πρότυπης γλώσσας μοντελοποίησης αντικειμένων)
Συγγραφέας:   Martin Fowler


Offer
Το βιβλίο αυτό, που αποτελεί τη νέα έκδοση του κλασικού -πλέον- βιβλίου του Fowler, σας εισάγει στις καλύτερες τεχνικές σχεδιασμού αποδοτικών αντικειμενοστρεφών συστημάτων με τη UML, και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τη δημιουργία επαγγελματικού λογισμικού. Αποτελεί την καλύτερη πηγή για μια γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα κατανόησης και χρήσης της UML 2.0, αλλά και των προηγούμενων εκδόσεών της.
Το "συστατικό" του βιβλίου που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η σύντομη, περιεκτική και εστιασμένη παρουσίαση της δημοφιλούς γλώσσας μοντελοποίησης. Για το λόγο αυτό απευθύνεται τόσο σε αυτούς που θέλουν να μάθουν γρήγορα τα βασικά της UML, όσο και σε εκείνους που χρειάζονται ένα εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς πάνω στα συνηθέστερα θέματα που σχετίζονται με αυτήν.
Το βιβλίο περιλαμβάνει:
- Περιγραφή των πιο σημαντικών τύπων διαγραμμάτων της UML (κλάσεων, ακολουθίας, αντικειμένων, πακέτων, ανάπτυξης, περιπτώσεων χρήσης, μηχανής καταστάσεων, δραστηριοτήτων, επικοινωνίας, σύνθετης δομής, συστατικών, επισκόπησης αλληλεπιδράσεων, και χρονισμού).
- Τις εφαρμογές των διαγραμμάτων.
- Τα βασικά σύμβολα για τη δημιουργία και την ερμηνεία των διαγραμμάτων.


Σημείωση: Πρόλογος: Cris Kobryn, Graby Booch, Ivar Jacobson, James Rumbaugh.

24χ17 εκ., 228 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Γιώργος Κακαρόντζας (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-209-957-5
ISBN (10ψήφιο): 960-209-957-7
Βάρος: 0.443 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
34.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Martin Fowler είναι επιστημονικός υπεύθυνος της «ThoughtWorks», μιας εταιρείας που αναπτύσσει και παραδίδει λογισμικό σε μεγάλες επιχειρήσεις. Εφαρμόζει τις αντικειμενοστρεφείς τεχνικές στην ανάπτυξη μεγάλων επιχειρηματικών εφαρμογών εδώ και μία δεκαετία. Είναι γνωστή η ενασχόλησή του με τα μοτίβα (patterns), τη UML, την ανακαίνιση (refactoring), και τις ευέλικτες διαδικασίες ανάπτυξης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.