Η ηγεμονία της ευτυχίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η ηγεμονία της ευτυχίας

Μυθιστόρημα

Ελευθερία Δημητρομανωλάκη

15.21€ -27% 11.10€

Εδώ, τώρα, όλα στο κόκκινο. Άνθρωποι τρέχουν να προλάβουν την ίδια τους τη ζωή. Κάμερες παντού, τους παρακολουθούν πάντα, για την... ασφάλειά τους. Ένα γεγονός. Ένας εφιάλτης.
Τρομοκρατική ενέργεια; Ή μήπως δολοφονική απόπειρα; Πέντε νεκροί. Αθώοι. Υπάρχουν αθώοι;
Κι αν πρόκειται για μια νέα μεταδοτική ασθένεια; Ή χημική επίθεση άλλης χώρας; Όλοι σε ετοιμότητα. Οι βιοτεχνολογικές εταιρείες πρωτοστατούν στο να προσφέρουν το «θαύμα», όταν η ζωή κινδυνεύει. Παραδόξως μέσα σ` όλα αυτά υπάρχει ευτυχία. Ωστόσο κάποιος την πολεμά. Κάποιος που γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ποιος θα κερδίσει;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ελευθερία Δημητρομανωλάκη

Ελευθερία Δημητρομανωλάκη (Συγγραφέας)

Η Ελευθερία Δημητρομανωλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι θεωρητικός κινηματογράφου - λογοτεχνίας (Master & PhD) και ασχολείται επαγγελματικά και ερευνητικά με τους εν λόγω τομείς. Σπούδασε νομικά (ΕΚΠΑ) και άσκησε τη δικηγορία για λίγο, με παράλληλες σπουδές σκηνοθεσίας κινηματογράφου. Απέκτησε μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) με γνωστικό αντικείμενο το συγκριτικό πεδίο των τεχνών λόγου και εικόνας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αφήγηση κινηματογράφου και λογοτεχνίας, στη σημειωτική σχέση μεταξύ τους, στο σενάριο και τη συγγραφή του πεζού λόγου. Έχει διδάξει αντίστοιχους κύκλους σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο ΕΚΠΑ (Πρόγραμμα Ακαδημία Πλάτωνος), ενώ κείμενά της δημοσιεύονται τακτικά σε περιοδικά και εφημερίδες.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
325
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.385 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση