Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αποτελεσματικό marketing για κερδοφόρες πωλήσεις
(Βιβλίο-σύμβουλος για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων)
Συγγραφέας:   Νίκος Καζάζης


Αποτελεσματικό marketing για κερδοφόρες πωλήσεις
Το "Αποτελεσματικό μάρκετινγκ για κερδοφόρες πωλήσεις" είναι ένα βιβλίο-πολυεργαλείο. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών όλων των βαθμίδων που θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το μάρκετινγκ ή να συστηματοποιήσουν και να εμπλουτίσουν αυτές που ήδη έχουν στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.
Στο ανά χείρας σύγγραμμα παρουσιάζεται και αναλύεται ολόκληρη η κλασική θεωρία του μάρκετινγκ εμπλουτισμένη με τις πλέον πρόσφατες θεωρητικές προσεγγίσεις και τις αντίστοιχες βιβλιογραφικές αναφορές και τα σχόλια. Συνεπώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο ή συμπληρωματικό εγχειρίδιο διδασκαλίας του μάρκετινγκ, εφόσον καλύπτει με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο τις μαθησιακές ανάγκες φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σπουδαστών άλλων εκπαιδευτικών φορέων.
Το βιβλίο περιέχει, μεταξύ άλλων, και πρακτικές συμβουλές για:
- την επιλογή και αξιολόγηση αγορών-στόχων,
- τη σωστή προετοιμασία και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μάρκετινγκ,
- την αξιολόγηση της αποδοτικότητας των ενεργειών του μάρκετινγκ στην επιχείρηση.
Παράλληλα, ορισμένα εύχρηστα "εργαλεία" (φύλλα αξιολόγησης, check lists) διευκολύνουν τον αναγνώστη στη λήψη αποφάσεων για την επιλογή εξωτερικών συνεργατών, όπως εμπορικών αντιπροσώπων, διαφημιστικών εταιρειών, γραφείων έρευνας αγοράς, κ.ά.

25χ20 εκ., 743 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-351-660-6
ISBN (10ψήφιο): 960-351-660-0
Βάρος: 1.869 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
60.12
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

54.11
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Καζάζης, Νίκος
Ο Νίκος Καζάζης είναι Γενικός Διευθυντής του ICBS Athens Business School και επισκέπτης λέκτορας του Πανεπιστημίου Kingston του Λονδίνου. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Σύμβουλος-Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συνεργάτης του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι, επίσης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Chartered Institute of Marketing της Μ. Βρετανίας. Κατά την εικοσαετή θητεία του ως διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ της Unilever Hellas, Εμπορικός Διευθυντής (Sales & Services Director) της A. C. Nielsen Hellas και Γενικός Διευθυντής της Conquest Europe. Διαθέτει πολύχρονη πείρα στην εκπαίδευση στελεχών μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως: Unilever, S. C. Johnson, Reckitt & Colman, Vodafone, Groupe Scheider, American Express, Εγνατία Τράπεζα, ΕΤΒΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΟΤ, ΕΟΜΜΕΧ, ΟΠΕ κ.ά. Έχει συνεργαστεί, επίσης, με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς, όπως η ΕΕΔΕ και το ΕΛΚΕΠΑ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.