Δάμων και Φιντίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δάμων και Φιντίας

Η δύναμη της φιλίας

Πόπη Μαγουλά - Γαϊτάνου

6.97€ -10% 6.27€

Όταν η φιλία γίνεται αυταπάρνηση...
Όταν η αυταπάρνηση γίνεται θυσία...
Μια συναρπαστική ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, για τη φιλία ανάμεσα σε δυο νέους, τον Δάμωνα και τον Φιντία, τόσο δυνατή που δεν λύγισε ακόμη και μπροστά στον θάνατο. Μια ιστορία που θα μπορύσε να συμβεί σε κάθε εποχή, ακόμη και σήμερα. Γιατί η αληθινή φιλία, πέρα από μικροψυχίες και ιδιοτέλεια, δεν ορίζεται από κανόνες, αλλά γεννιέται. Και είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στη ζωή του κάθε ανθρώπου.
Σ` αυτό το βιβλίο καταγράφεται το μεγαλείο της αληθινής φιλίας που προσφέρεται σαν το άγαλμα λευκή, σαν την αλήθεια γυμνή και ζεσταίνει τις καρδιές των ανθρώπων σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής.
Μια ελεγεία για τη φιλία.

Χρήστος Βαρλάμος

Χρήστος Βαρλάμος (Εικονογράφος)

Ο Χρήστος Βαρλάμος γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης τον Γενάρη του ΄80. Σπούδασε την τέχνη της εικονογράφησης στη Σχολή του Σπύρου Ορνεράκη και έκτοτε ζωντανεύει με τα πινέλα του πρόσωπα και ιστορίες και μας ταξιδεύει πότε στ΄ αλήθεια και πότε στα παραμύθια. Από το 2003 ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα.

Πόπη Μαγουλά - Γαϊτάνου

Πόπη Μαγουλά - Γαϊτάνου (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από τις Κυκλάδες. Για αρκετά χρόνια υπήρξε Διοικητικό στέλεχος του Δημόσιου τομέα. Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα το 1992 με το βραβευμένο από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος ποίημά της, για τη Μακεδονία, "Δάσος από δάφνες". Είναι μέλος του Διαλεκτικού Ομίλου Ελλάδος "Εκπαίδευση στην Επικοινωνία" -International Training in Communication- και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Έχει επανειλημμένα βραβευτεί σε Πανελλήνιους και Διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
26x22
Βάρος:
0.436 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση