Η πύλη του Πτολεμαίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πύλη του Πτολεμαίου

Jonathan Stroud

«Κάποτε πολύ παλιά, ήμουν ασυναγώνιστος. Γκρέμιζα βουνά. . . ισοπέδωνα με μια πνοή μου δάση. . .». Το συναρπαστικό τελευταίο μέρος της Τριλογίας του Βαρτιμαίου μας ταξιδεύει στους αιώνες και σε άγνωστους κόσμους. Οι δρόμοι του Βαρτιμαίου, του Ναθάνιελ και της Κίττυ διασταυρώνονται για μια τελευταία φορά. Πρέπει να νικήσουν μαζί τους προδότες μάγους, να ανακαλύψουν τη φρικτή συνωμοσία και να πολεμήσουν τη μεγαλύτερη απειλή στα χρονικά της μαγείας. Και, το χειρότερο απ` όλα, πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Jonathan Stroud

Jonathan Stroud (Συγγραφέας)

Ο Τζόναθαν Στράουν γεννήθηκε στο Μπέντφορντ και μεγάλωσε στο Σαιν Άλμπανς. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γιορκ και εργάστηκε ως επιμελητής στις εκδόσεις Walker. Το Μάιο του 1999 ο Στράουντ εισέβαλε δυναμικά στο χώρο του παιδικού βιβλίου με το πρώτο του βιβλίο "Buried fire". Τα δικαιώματα της "Τριλογίας του Βαρτιμαίου" έχουν πωληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και στη μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία Miramax.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
3
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
535
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.783 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση