Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νικητής ο δεύτερος
(Πώς οι έξυπνες επιχειρήσεις αξιοποιούν τις ριζοσπαστικές καινοτομίες για να εισέλθουν και να κυριαρχήσουν σε νέες αγορές)

Offer
Σ΄ αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, οι συγγραφείς εξερευνούν τα χαρακτηριστικά που έχουν οι νέες αγορές, περιγράφουν τις δεξιότητες που χρειάζεται μια επιχείρηση για να ανταγωνιστεί μέσα σ΄αυτές και να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, και δείχνουν πώς τέτοιου είδους δεξιότητες είναι συμβατές με διάφορους τύπους επιχειρήσεων.
Παραθέτοντας παραδείγματα επιχειρήσεων που πέτυχαν σε νέες αγορές (σας η Microsoft, η Amazon, η Canon και σας σας) βελτιώνοντας και εφαρμόζοντας την ιδέα μιας σας επιχείρησης, εξηγούν πώς μπορείτε να εντοπίσετε τις νέες αγορές που έχουν δυνατότητα αυξημένης κερδοφορίας και στη συνέχεια να μπείτε σ΄ αυτές πριν προλάβει να το κάνει ο ανταγωνισμός.

24χ17 εκ., 216 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.7 (Εταιρείες), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Ζηρίνης (Επιμελητής) , Πολυξένη Τριανταφύλλου (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-218-488-2
ISBN (10ψήφιο): 960-218-488-4
Βάρος: 0.393 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
23.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Geroski, Paul A.
O Paul A. Geroski ήταν καθηγητής Οικονομικών στο London Business School (1951-2005). Eπίσης, διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας.

Μαρκίδης, Κωνσταντίνος Κ.
O Constantinos C. Markides είναι καθηγητής στρατηγικής και διεθνούς διοίκησης και πρόεδρος του Τμήματος Στρατηγικής στο London Business School. Διετέλεσε στέλεχος της Αναπτυξιακής Τράπεζας Κύπρου και ερευνητής στο Harvard Business School. Έχει διδάξει σε σεμινάρια πολλών εταιριών (Unilever, British Aerospace, Pirelli, Avon, Honeywell, Wellcome, Polygram κ.ά.) και συμμετέχει στην Ακαδημαϊκή Συμβουλευτική Επιτροπή του Διεθνούς Ινστιτούτου Διοίκησης της Κύπρου. Είναι επίσης μη εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Amathus (U.K.)Ltd. που ασχολείται με τον τουρισμό. Οι δημοσιεύσεις που αφορούν κυρίως θέματα στρατηγικής καινοτομίας, αναδιάρθρωσης εταιριών και διεθνών εξαγορών. Στα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η διοίκηση διαφοροποιημένων επιχειρήσεων και η χρήση της καινοτομίας και της εφευρετικότητας για την επίτευξη αποτελεσματικών στρατηγικών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Diversification, refocusing and economic performance" καθώς και αρκετών άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στα "Harvard Business Review", "Sloan Management Review", "Long Range Planning", "British Journal of Management", "Journal of International Business Studies", "Strategic Management Journal" και "Academy of Management Journal". Συνεκδότης του "European Management Journal", συμμετέχει στη συντακτική επιτροπή των περιοδικών "Strategic Management Journal" και "Academy of Management Journal". Είναι συνεργάτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Βήματος, στο Νταβός της Ελβετίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.