Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Γενική και ειδική διδακτική οικονομικών επιστημών (ΑΕΙ και ΤΕΙ). Ψυχοπαιδαγωγική για τις οικονομικές επιστήμες
(Διαγωνισμός εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ, κλάδος οικονομολόγων (ΑΕΙ και ΤΕΙ): Λύση όλων των θεμάτων ΑΣΕΠ οικονομικών επιστημών (ΑΕΙ και ΤΕΙ))
Συγγραφέας:   Βασιλική Μπρίνια


Γενική και ειδική διδακτική οικονομικών επιστημών (ΑΕΙ και ΤΕΙ). Ψυχοπαιδαγωγική για τις οικονομικές επιστήμες
Σκοπός του βιβλίου είναι η περιεκτική, επιστημονική και πρακτική παρουσίαση των θεμάτων που ζητούνται από τον Α.Σ.Ε.Π. για τους πτυχιούχους των Οικονομικών Επιστημών (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.). Επισημαίνεται, ότι η θεωρία αναπτύσσεται τόσο αυτόνομα όσο και σε συνδυασμό με την εφαρμογή της στις Οικονομικές Επιστήμες.
Περιλαμβάνει τόσο τη θεωρητική προσέγγιση της γενικής και ειδικής διδακτικής των οικονομικών επιστημών και της ψυχοπαιδαγωγικής όσο και την επίλυση των θεμάτων των προηγούμενων διαγωνισμών του Α.Σ.Ε.Π., καλύπτοντας το υπάρχον βιβλιογραφικό κενό. Η συγγραφέας παρουσιάζει μέσα από ποικίλα παραδείγματα το πώς πρέπει να οργανώνεται και να εφαρμόζεται μια διδασκαλία, ενώ παράλληλα παρέχει βασικές ψυχοπαιδαγωγικές γνώσεις για την αποτελεσματικότητα της.
Η πληρότητα του βιβλίου καταδεικνύεται από το πλήθος των διαφόρων ζητημάτων της γενικής και ειδικής διδακτικής των οικονομικών επιστημών και της ψυχοπαιδαγωγικής, αλλά και από την εις βάθος μελέτη τους. Παράλληλα, το πλεονέκτημα του βιβλίου είναι ότι περιέχει προτάσεις σύμφωνα με την επιστήμη της διδακτικής μεθοδολογίας, επιτρέποντας στον υποψήφιο εκπαιδευτικό να αναπτύξει προσωπική διδακτική και ψυχοπαιδαγωγική κρίση και να τις χρησιμοποιήσει ανάλογα.

24χ17 εκ., 471 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370.150 7 (Παιδαγωγική ψυχολογία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)), 330.07 (Οικονομία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)), 370 (Εκπαίδευση. Παιδαγωγική)
ISBN: 978-960-351-662-0
ISBN (10ψήφιο): 960-351-662-7
Βάρος: 0.89 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
44.84
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Μπρίνια, Βασιλική
Η Δρ. Βασιλική Μπρίνια εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης έχει σπουδάσει Παιδαγωγική και Συμβουλευτική Ψυχολογία. Της απενεμήθη ο τίτλος του Master in Business Administration (M.B.A.) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ κατέθεσε την διδακτορική της διατριβή με αντικείμενο την Ειδική Διδακτική των Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου βαθμολογήθηκε με "άριστα". Έχει διεξάγει μεταδιδακτορική έρευνα (Post Doc) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού μικρομεσαίων επιχειρήσεων με βιωματικές-επικοινωνιακές μεθόδους διδασκαλίας. Έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.