Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εργαστηριακή εφαρμογή συστημάτων αυτομάτου ελέγχου και αυτοματισμού

Εργαστηριακή εφαρμογή συστημάτων αυτομάτου ελέγχου και αυτοματισμού
Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να αποτελέσει πολύτιμο διδακτικό βοήθημα για την κατανόηση βασικών όπως και πιο σύνθετων εννοιών, που αφορούν τα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Αυτοματισμού μέσα από την πρακτική εφαρμογή της σχετικής θεωρίας σε διαδεδομένα συστήματα ελέγχου.
Απευθύνεται σε φοιτητές τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αντίστοιχων ειδικοτήτων, όπως επίσης και μηχανικούς που χρησιμοποιούν συστήματα τέτοιου είδους.
Η ύλη του βιβλίου περιλαμβάνει 58 συνολικά εργαστηριακές ασκήσεις οι οποίες συνοδεύονται από 206 σχήματα και 58 εικόνες, αναπτύσσεται δε σε δύο θεματικές ενότητες.
Στην πρώτη θεματική ενότητα παρουσιάζεται η δομή και λειτουργία Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου διαφόρων τύπων (έλεγχος θερμοκρασίας και στάθμης υγρού, σύστημα ελέγχου σερβοκινητήρα και ηλεκτρο-υδραυλικού ελέγχου, σύστημα πνευματικού ελέγχου με και χωρίς ηλεκτρική εντολοδότηση, σύστημα σφαίρας-δοκού, σύστημα αναλογικής προσομοίωσης, σύστημα ελέγχου συζευγμένων ηλεκτρικών οδηγών κίνησης, σύστημα ελέγχου σφαίρας-στεφάνης). Στη δεύτερη θεματική ενότητα ο αναγνώστης εισάγεται στη χρήση των Προγραμματιζόμενων Λογικών Ελεγκτών (Ρ.L.C.) για την επίλυση προβλημάτων Αυτοματισμού.
Σε κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται το βασικό θεωρητικό υπόβαθρο που αφορά το παρουσιαζόμενο σύστημα ή λογισμικό ελέγχου, ενώ το πειραματικό μέρος του κάθε κεφαλαίου περιλαμβάνει μια σειρά από κατάλληλα επιλεγμένες ενδεικτικές εργαστηριακές ασκήσεις, η ανάπτυξη των οποίων έχει εφαρμοστεί με επιτυχία από τους συγγραφείς του βιβλίου στα πλαίσια της πολυετούς διδακτικής και επαγγελματικής τους προϋπηρεσίας. Τέλος, προσπάθεια καταβλήθηκε ώστε η ανάπτυξη των ασκήσεων να είναι εφαρμόσιμη και σε άλλα συστήματα, αντίστοιχου τύπου με αυτά που παρουσιάζονται στο βιβλίο.

24χ17 εκ., 481 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 629.8 (Αυτόματος έλεγχος)
ISBN: 978-960-351-661-3
ISBN (10ψήφιο): 960-351-661-9
Βάρος: 0.973 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
42.60
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

38.34
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.