Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Επιτομή κανονικού δικαίου

Επιτομή κανονικού δικαίου
Η επιτομή του Κανονικού Δικαίου της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας αποτελεί σύνοψιν των μαθημάτων Κανονικού Δικαίου, τα οποία εδίδαξα εις τους προπτυχιακούς φοιτητάς της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από του έτους 1968, και μετά την διαίρεσιν της Σχολής εις δύο Τμήματα, το 1982, εις τους προπτυχιακούς φοιτητάς του Τμήματος Ποιμαντικής και κοινωνικής Θεολογίας από του έτους αυτού μέχρι σήμερον. Το περιεχόμενον των μαθημάτων μου με την πάροδον του χρόνου υπέστη προσαρμογάς και βελτιώσεις, μικράς μεν αλλ΄ όμως ουσιαστικάς, ως ωρισμένα θέματα Κανονικού Δικαίου, κατά τας παγιωθείσας εν το μεταξύ εκκλησιολογικάς και κανονικάς απόψεις μου.
Η παρούσα έκδοσις δεν αποτελεί πλήρες σύστημα Κανονικού Δικαίου, αλλ΄ ως ο τίτλος αυτής δηλοί, επιτομήν αυτού. Επισυνάπτεται παράρτημα, το οποίον περιέχει τους θεσμούς διοικήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως και την καταστατικήν νομοθεσίαν της Εκκλησίας εις την ελληνικήν επικράτειαν από της ιδρύσεως του νέου ελληνικού κράτους μέχρι σήμερον.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 481 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 262.9 (Κανονικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-7666-48-2
ISBN (10ψήφιο): 960-7666-48-8
Βάρος: 0.803 κιλά
Εκδότης: Μυγδονία
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
21.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.24
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.