Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση ολικής ποιότητας

Διοίκηση ολικής ποιότητας
Στο παρόν σύγγραμμα παρουσιάζονται τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου τρόπου μάνατζμεντ που είναι γνωστός με το όνομα «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας» ή ΔΟΠ. Ειδικότερα, ο συγγραφέας προσδιορίζει τη στρατηγική σημασία της ποιότητας για την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης, τις βασικές αρχές της ΔΟΠ, τους λόγους υιοθέτησής της και τις οργανωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για την επιτυχή εφαρμογή της ΔΟΠ σε συνδυασμό με τον πάντα καθοριστικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Στη συνέχεια εξετάζει τη φύση, τις ιδιαιτερότητες και το ρόλο της ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει μία επιχείρηση, καθώς και το ρόλο και τη σημασία της ποιότητας ειδών που προμηθεύεται η επιχείρηση από τρίτους. Ο τρόπος εφαρμογής της ΔΟΠ, ένα σύνολο από γενικές σε εφαρμογή προσεγγίσεις για τη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας, καθώς και «οι τεχνικές» που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για την ανάπτυξη και εφαρμογή της ΔΟΠ αποτελούν το αντικείμενο των επόμενων κεφαλαίων. Το έργο, που συμπληρώνεται με πλούσια βιβλιογραφία (ελληνική και ξένη), δίνει μία συνολική αλλά και περιεκτική περιγραφή του τρόπου που η ΔΟΠ μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και στη δημιουργία μίας νέας επιχειρησιακής νοοτροπίας που προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στους πελάτες, τους εργαζόμενους, τη διοίκηση, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο στη δραστηριότητα της επιχείρησης.

24χ17 εκ., 440 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Οικονομική Βιβλιοθήκη
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-27-2311-1
ISBN (10ψήφιο): 960-272-311-4
Βάρος: 0.918 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
40.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

34.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κώστας Ν. Δερβιτσιώτης είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Εταιρείας, European Society for Organizational Excellence (ESOE). Είναι επίσης μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Παραγωγικότητας (WAP).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.