Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχολιασμένες απαντήσεις στα ερωτηματολόγια κλάδου ΠΕ 7 γερμανικής γλώσσας διαγωνισμών των ετών 2002-2005
(Ειδική διδακτική γερμανικής (+θέματα Α.Σ.Ε.Π. 1998))

Σχολιασμένες απαντήσεις στα ερωτηματολόγια κλάδου ΠΕ 7 γερμανικής γλώσσας διαγωνισμών των ετών 2002-2005

Καλό και χρήσιμο είναι ο εκπαιδευτικός, όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων, που προετοιμάζεται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. για την κατάρτιση του πίνακα διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να λαμβάνει γνώση και να μελετά τα θέματα που είχαν τεθεί στους προηγούμενους διαγωνισμούς τόσο στην πρώτη θεματική ενότητα (γνωστικό αντικείμενο), όσο και στη δεύτερη θεματική ενότητα (ειδική διδακτική - παιδαγωγικά θέματα και γενική διδακτική). Και ο βασικός λόγος γι΄ αυτή μας την πρόταση είναι ότι, πλην της εκπαιδευτικής σκοπιμότητας, εξοικειωνόμαστε στο πνεύμα αυτών των εξετάσεων, που, όπως εύκολα διαπιστώνουμε, πολύ λίγο μοιάζουν με τις αντίστοιχες πτυχιακές ή μεταπτυχιακές δοκιμασίες στο Πανεπιστήμιο. Το ανά χείρας βιβλίο καλύπτει αυτήν ακριβώς την ανάγκη και μαζί με τη Διαθεματική Θεωρία και Πράξη, που καταλαμβάνει το πρώτο μέρος του βιβλίου και εφαρμόζεται σήμερα στο σχολείο, στο δεύτερο μέρος του βιβλίου καταγράφονται ορισμένα στοιχεία διδασκαλίας της Γερμανικής γλώσσας, όπως αυτά προτείνονται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Στο τρίτο μέρος αναλύονται και σχολιάζονται τα Θέματα και οι Ερωτήσεις, τόσο στο Γνωστικό Αντικείμενο, όσο και στην Ειδική Διδακτική και τα Παιδαγωγικά - Γενική Διδακτική των διαγωνισμών των εκπαιδευτικών των ετών 2002 και 2005 στον Κλάδο ΠΕ 07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Ως παράρτημα έχει προστεθεί η Ειδική Διδακτική της Γερμανικής Γλωσσας μαζί με τα θέματα του Α.Σ.Ε.Π. που είχαν δοθεί το έτος 1998.


24χ17 εκ., 318 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 430.07 (Γερμανική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
ISBN: 978-960-7591-61-6
ISBN (10ψήφιο): 960-7591-61-5
Βάρος: 0.686 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
36.04
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.08
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Αντώνης Ιακ. Ελευθεριάδης είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Φιλολογίας με πλούσιο συγγραφικό έργο. Επόπτης και υπεύθυνος των εκδόσεων "Σύγχρονη Πέννα".

Ο Ιάκωβος Σταϊνχάουερ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Johann - Wolfgang - Goethe - Universitat, Frankfurt/ Main από όπου πήρε το πτυχίο του και τον γερμανικό τίτλο Magister Artium. Από το 2005 είναι δικάκτωρ (Dr.phil.) του ίδιου Πανεπιστημίου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.