Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κλινική πυρηνική νεφρολογία

Κλινική πυρηνική νεφρολογία
Η κλινική εμπειρία που αποκτάται σε ένα μεγάλο Γενικό Νοσοκομείο, σε κάθε Ιατρική Ειδικότητα, είναι μοναδική. Προκύπτει από τον όγκο των περιστατικών, την ποικιλία τους, την επείγουσα φύση τους, την εμφάνιση του σπανίου και τις εύκολες ή δύσκολες συνεργασίες με πολλά άλλα Επιστημονικά Τμήματα.
Το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ευαγγελισμού έχει μια πενηντάχρονη Ιστορία. Έχει μάθει να εργάζεται ομαδικά, να παράγει επιστημονικά, να επικοινωνεί τις γνώσεις, να εκπαιδεύει και να αγωνίζεται για την ποιότητα.
Η Πυρηνική Ιατρική είναι κατεξοχήν η Ειδικότητα της Λειτουργικής και Μοριακής Απεικόνισης. Στην Πυρηνική Νεφρολογία συναντώνται η Λειτουργική Απεικόνιση με προωθημένες μεθόδους προσδιορισμών και μετρήσεων της νεφρικής λειτουργίας. Συνδυάζονται τρεις διαφορετικές τεχνικές: δυναμικές μελέτες, στατικές μελέτες και εργαστηριακές μέθοδοι ποσοτικών μετρήσεων (in vitro vivo).
Η ύλη του συγγράμματος δεν επεκτείνεται σε ειδικά επιστημονικά αντικείμενα, δεν αναλύει εξειδικευμένες τεχνικές και ερευνητικές μεθόδους. Προσπαθεί να αποδώσει ό,τι είναι εμπεδωμένο στην καθημερινή κλινική πράξη και να περιγράψει τις σύγχρονες τάσεις. Στη συγγραφή δοκιμάζεται η συνεργασία έμπειρων Γιατρών και Φυσικών με νέους Ειδικευόμενους Γιατρούς, με σκοπό το συνδυασμό του επιστημονικού με το εκπαιδευτικό έργο και τη διασφάλιση μιας ισορροπίας στα κείμενα, ώστε να αποτρέπεται η εκτροπή προς την απλούστευση ή την υπερεξειδίκευση.


Σημείωση: Συγγραφική υπευθυνότητα: Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός". Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής

24χ17 εκ., 121 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.61 (Νεφρολογία)
ISBN: 978-960-452-011-4
ISBN (10ψήφιο): 960-452-011-3
Βάρος: 0.302 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.15
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.