Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση
(Απόψεις φιλολόγων εκπαιδευτικών )
Συγγραφέας:   Όθων Α. Μπουραντάς


Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση
Η θεματική που πραγματεύεται το παρόν βιβλίο εντάσσεται στο πλαίσιο της "Έρευνας των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση". Ειδικότερα, αντικείμενό του αποτελεί η έρευνα των απόψεων φιλολόγων εκπαιδευτικών Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου αναφορικά με την εισαγωγή και χρήση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία των γνωστικών τους αντικειμένων.
Το βιβλίο διαρθρώνεται σε δύο μέρη:
Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η σχετική με τη θεματική του βιβλιογραφική επισκόπηση. Γίνεται αναφορά στη θεωρητική συζήτηση και την έως τώρα εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών σε διεθνή εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, περιγράφεται η εμπειρία χρήσης των νέων τεχνολογιών στην ελληνική σχολική εκπαίδευση και παρατίθενται ερευνητικά δεδομένα προγενεστέρων ετών αναφορικά με την αποδοχή των νέων τεχνολογιών από μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί η έρευνα. περιγράφονται ο σκοπός, οι υποθέσεις, η μεθοδολογία της έρευνας και παρουσιάζονται οι αναλύσεις του υπό έρευνα υλικού κατά ερευνητικό άξονα.

21χ14 εκ., 219 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Παιδαγωγικές Μελέτες και Έρευνες
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 373 (Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια), 371.307 8 (Εκπαιδευτική τεχνολογία)
Άλλα πρόσωπα: Νίκος Π. Τερζής (Υπεύθυνος Σειράς) , Αχιλλέας Γ. Καψάλης (Υπεύθυνος Σειράς) , Παναγιώτης Δ. Ξωχέλλης (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-850-2
ISBN (10ψήφιο): 960-343-850-2
Βάρος: 0.339 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
13.71
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.34
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Όθων Α. Μπουραντάς είναι απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας και παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον κλάδο της σχολικής παιδαγωγικής του ίδιου τμήματος. Από το 2005 είναι απόφοιτος διδάκτορας του τομέα παιδαγωγικής της φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ. και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Τα κυριότερα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και δημοσιευμένα κείμενα του στρέφονται γύρω από την έρευνα των μέσων διδασκαλίας και των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.