Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000
(Παρουσίαση και ερμηνεία: Με στοιχεία ιχνηλασιμότητας-ανάλυσης αστοχίας και παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα)

Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000
Στο βιβλίο αυτό "αποκωδικοποιούνται" διεξοδικά οι απαιτήσεις του νεοεισαχθέντος διεθνούς προτύπου ISO 22000 και οι φορείς της διατροφικής αλυσίδας εφοδιάζονται με την απαραίτητη γνώση για να ανταποκριθούν σε αυτές άμεσα και αποτελεσματικά.
Η σφαιρική παρουσίαση και ερμηνεία του προτύπου περιλαμβάνει το νέο, εκτεταμένο πεδίο εφαρμογής του (πρωτογενής παραγωγή, παραγωγή ζωοτροφών), στοιχεία ιχνηλασιμότητας και την επικοινωνία στην αλυσίδα τροφίμων, τα προαπαιτούμενα και λειτουργικά προαπαιτούμενα (εξασφάλιση των βασικών συνθηκών, του υγιεινού περιβάλλοντος για την παραγωγή, την επεξεργασία ή τον χειρισμό των τροφίμων), την ανάλυση και εκτίμηση επικινδυνότητας καθώς και τη νέα, συστημική προσέγγιση στην ποιότητα τροφίμων.
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενες στην αλυσίδα τροφίμων, αρχές ελέγχου τροφίμων, εργαστήρια τροφίμων, συμβούλους επιχειρήσεων, οργανισμούς πιστοποίησης και διαπίστευσης, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις και καταναλωτές, αλλά και σε οποιαδήποτε εταιρεία επιθυμεί να επαληθεύσει και να τεκμηριώσει τη συμμόρφωσή της με τους κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. [...]

24χ17 εκ., 390 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 664 (Τροφή - Τεχνολογία), 658.562 02 (Ποιοτικός έλεγχος - Πρότυπα)
ISBN: 978-960-351-651-4
ISBN (10ψήφιο): 960-351-651-1
Βάρος: 0.85 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
30.57
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

27.51
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο lωάννnς Αρβανιτογιάννης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιo Θεσσαλονίκης, Τ

Ο Νικόλαος Τζούρος αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Γεωπονίας (1999) με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Εργάστηκε στο ερευνητικό κέντρο της Unilever στο Ρότερνταμ (Ολλανδία), καθώς και στο τμήμα Ελέγχου Ποιότητας της Εταιρείας Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ. Έχει συγγράψει με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ι. Αρβανιτογιάννη τέσσερα άρθρα και το βιβλίο με τίτλο "Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.