Στη στροφή του ονείρου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στη στροφή του ονείρου

Νουβέλες

Θάνος Μπλούνας

14.00€ -10% 12.60€

Ο συγγραφέας, με την άνεση παλιού παραμυθά, συναντιέται με τον αναγνώστη σ` αυτό το βιβλίο για να τον παρασύρει στον κόσμο της μυθοπλασίας με τρεις ιστορίες τριών αντίστοιχα απλών ανθρώπων της εποχής μας: του Δημήτρη, ενός μοναχικού συνταξιούχου, της Μάρως, μιας άνεργης νέας γυναίκας, και του Αλέξανδρου, ενός προδομένου άντρα στα πρόθυρα της τρίτης ηλικίας.

Συνδετικός κρίκος των τριών ιστοριών και των ηρώων τους το ταξίδι στο όνειρο, που ξεκινά ο καθένας τους κουβαλώντας τις προσωπικές του «αποσκευές»: μνήμες κι ανεκπλήρωτες επιθυμίες, προσδοκίες, αλλά και φόβους, βεβαιότητες κι ακλόνητα "πιστεύω" για τους ανθρώπους και τη ζωή. Κάποτε, καθένας από τους ήρωες του βιβλίου θα φτάσει στη στροφή του ονείρου. Κι εκεί, καθώς το τοπίο ξαφνικά αλλάζει, θα...

Θάνος Μπλούνας

Θάνος Μπλούνας (Συγγραφέας)

Ο Θάνος Μπλούνας, τ. Ειδικός Πάρεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φθιώτιδα. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Ψυχολογία του Παιδιού και Κοινωνιολογία της Εκτίαίδευσης στην Ελλάδα, στη Σκωτία και στη Γερμανία και εργάστηκε σε διάφορα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα ασχολήθηκε με το σχολικό Βιβλίο γλωσσικής διδασκαλίας και την παιδική λογοτεχνία. Η ποιητική του συλλογή για παιδιά "Πράματα και θάματα" τιμήθηκε το 2005 με τον Έπαινο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
269
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.411 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση