Υπό προθεσμία
zoom in
14.34€ -24% 10.90€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602365779

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    1995

  • Εκδότης

    Λιβάνης

Το Υπό προθεσμία άρχισε να γράφεται στις 11 Σεπτεμβρίου 1995 και τελείωσε στις 27 του ίδιου μήνα και χρόνου. Περιέχει, απ` ό,τι με πληροφορεί ο κομπιούτερ μου, 16.864 λέξεις και 76.867 χαρακτήρες, και όλα αυτά σε 1.701 σειρές.
Δεν ξανακοιτάχτηκε και δεν αναθεωρήθηκε, από φόβο μήπως κριθεί απ` τον γράφοντα ως ακατάλληλο προς έκδοση. Τώρα αν αυτό είναι κέρδος ή ζημιά στο χώρο του βιβλίου είναι κάτι για το οποίο θα αποφανθούν οι αποδέκτες αναγνώστες, οι κριτικοί, το `συνάφι` και οι εκδότες μου που ανέλαβαν το ρίσκο. Πιθανόν επίσης να υπάρξει και ισοζύγιο, όπερ εστί μεθερμηνευόμενον πως ο Αλέξανδρος (ο κεντρικός ήρωας) ίσως είναι αδιάφορος και σαν ιστορία και σαν χαρακτήρας.
Απ` ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, από τις συζητήσεις που κάνουμε εδώ στην Αθήνα που βρισκόμαστε σαν επαρχιώτες της διασποράς, το όλο θέμα τον αφήνει παγερά αδιάφορο, δεδομένου ότι περί άλλων τυρβάζει γενικώς...


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Διονύσης Τσακνής

Διονύσης Τσακνής (Συγγραφέας)

Ο Διονύσης Τσακνής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική και τον κέρδισε η δεύτερη. Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης μου. Έχει εκδώσει 22 δίσκους και 2 CD singles, έγραψε μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Το 1996 έκανε την πρώτη μου απόπειρα στο χώρο του βιβλίου, εκδίδοντας ένα διήγημα με τον τίτλο "Υπό προθεσμία" και από την ίδια χρονιά συνεργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχω συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους συνθέτες και στιχουργούς, αναμένοντας όπως πάντα καινούριες συνεργασίες, ενώ τραγούδια του, έχουν τραγουδηθεί από άξιους και δημοφιλείς τραγουδιστές, τραγουδίστριες και ηθοποιούς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Τζανής (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
151
Διαστάσεις:
18x11
Βάρος:
0.159 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση