Συγνώμη, μαμά...
zoom in
7.44€ -10% 6.70€
  • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

  • ISBN:

    9789608330405

  • Κατηγορίες:

    Θέατρο , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Δρόμων

Κάθε ζωή είναι σημαντική γι΄ αυτόν που τη ζει, όσο απλή και συνηθισμένη κι αν είναι. Και όσο πιο απλή και συνηθισμένη είναι τόσο ο καθένας από μας βρίσκει κάτι από τον εαυτό του, από τη δική του ζωή, κάτι που τον άγγιξε και ταυτίζεται μαζί της... Η Κυβέλη είναι μια από αυτές τις ασήμαντες-σημαντικές γυναίκες που όλοι συναντήσαμε στο διάβα της ζωή μας σαν κόρη, σαν σύζυγο, σαν μάνα, σαν γιαγιά, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη, σαν γνωστή... Είναι δηλαδή η μέση ελληνίδα που πάντα περνάει απαρατήρητη δίπλα μας, παρ΄ όλη τη δύναμη που κουβαλάει μέσα της, όχι μόνο τώρα αλλά και πάντα... Μέσα λοιπόν από μνήμες και διηγήσεις μια άλλης εποχής που δυστυχώς ή ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αναβιώνει η ζωή μια γυναίκας 95 χρόνια. Δεν είναι μια ζωή, ούτε δυο, ούτε τρεις... Είναι πολλές!...

Ζώης Μπενάρδος (Επιμέλεια)

Ο Ζώης Μπενάρδος γεννήθηκε το 1966 στην Ολυμπία. Σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση και οικονομία. Το 1990 αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και ασχολήθηκε με δικές του εκπομπές στο ραδιόφωνο και από το 1992 με την τηλεόραση. Εργάστηκε ως σύμβουλος εκδόσεων. Από το 1989 δημοσιεύει κείμενά του σε περιοδικά και εφημερίδες. Το 2001 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο "Δρόμων" τον οποίο και διευθύνει. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Πολιτιστικών Συντακτών (Ε.Π.Σ.). Επίσης, είναι τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει εκδοθεί τα βιβλία του: Ποίηση: - "Σπίθες οργής και φωτιάς", Δίρφος 1985. - "Ώρες γαλήνης", 1986. - "Ερωτογραφίες", Καλέντης 1991. - "33 σκόρπια τετράστιχα", Δρόμων 2009 Παιδικά βιβλία: - "Τα γειτονόπουλα" της Περλ Μπακ, (διασκευή), 1992, - "Η τύχη της ασχημούλας", (παραδοσιακά παραμύθια), 1993.

Γιώργος Βασιλειάδης

Γιώργος Βασιλειάδης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη ηθοποιία και σκηνοθεσία θεάτρου. Υπήρξε κατ΄ αρχήν ηθοποιός όπου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Ακολούθως ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία όπου ανέβασε αρκετές παραστάσεις τόσο στο ερασιτεχνικό όσο και στο επαγγελματικό θέατρο. Επίσης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη διδασκαλία και σκηνοθεσία σε παιδιά, έφηβους και νέους. Συγχρόνως, τα τελευταία χρόνια, ασχολήθηκε και με τη συγγραφή. Το πρώτο του θεατρικό έργο "Συγνώμη, μαμά" απετέλεσε μεγάλη επιτυχία και παίχτηκε επί έξι συνεχή χρόνια. Άλλα θεατρικά του έργα που ανέβηκαν είναι "Εμένα φοβάμαι", "Η ψειρού του Ψυρρή", "Κι όμως ακόμα τραγουδάμε", "Μέσα σου".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
53
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.16 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση