Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δικαστική διανομή
Συγγραφέας:   Λήδα Θ. Πίψου


No Cover
Η θεωρητική και νομολογιακή ενασχόληση με τα θέματα της διανομής επίκοινου πράγματος αναδεικνύει την πληθώρα νομικών ζητημάτων που χρήζουν ειδικότερης επεξεργασίας και ανάλυσης.
Στόχος της παρούσας μονογραφίας είναι η σφαιρική διερεύνηση του δικαίου της δικαστικής διανομής, όπως αυτό ρυθμίζεται από τις διατάξεις τόσο του ουσιαστικού όσο και του δικονομικού δικαίου.
Τέλος, πολύτιμη στην έρευνα αυτή αποδεικνύεται η κριτική παρουσίαση και αποτίμηση των πλουσιότατων νομολογιακών δεδομένων.
Η μελέτη χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο, με το γενικό τίτλο «Δίκη διανομής», που υποδιαιρείται σε τέσσερα επιμέρους κεφάλαια, αφιερώνεται στην ανάδειξη των δικονομικών και ουσιαστικών ζητημάτων που εμφανίζονται κατά την εκδίκαση της αγωγής διανομής σε όλα τα διαδικαστικά στάδια της δίκης. Στο δεύτερο μέρος της μελέτης, με γενικό τίτλο «Μορφές δικαστικής διανομής», το οποίο χωρίζεται σε δύο επιμέρους κεφάλαια, επιχειρείται η παρουσίαση των ειδικότερων τρόπων ενέργειας του δικαστηρίου του επίκοινου πράγματος.

478 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 347.05 (Δικονομικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-445-038-1
ISBN (10ψήφιο): 960-445-038-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
48.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

45.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.