Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δελτίο νομολογίας 2003
(Αποφάσεις Διοικητικού Πρωτοδικείου και Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης)

No Cover
Το νέο Δελτίο Νομολογίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης περιέχει περιλήψεις αποφάσεων από όλο το φάσμα των υποθέσεων που εκδικάστηκαν το έτος 2002 και περιορισμένο αριθμό αποφάσεων που εκδόθηκαν το έτος 2003. Το νέο αυτό δελτίο νομολογίας περιέχει και πέντε νέα κεφάλαια, σε σχέση με τα προηγούμενα δελτία.
Το Κεφάλαιο «Αλλοδαποί», περιέχει περιλήψεις αποφάσεων που εκδόθηκαν επί αιτήσεων αναστολής εκτέλεσης πράξεων της διαδικασίας της διοικητικής απέλασης. Στο κεφάλαιο «Αναγκαστική απαλλοτρίωση» έχουν περιληφθεί αποφάσεις, κυρίως του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκαν επί αιτήσεων αναγνώρισης της αυτοδίκαιηγς άρσης ρυμοτομικών απαλλοτριώσεων και ρυμοτομικών βαρών.
Το κεφάλαιο «Αυτοκίνητα» περιέχει περιλήψεις αποφάσεων που εκδόθηκαν επί περιπτώσεων επιβολής προστίμων και διοικητικών κυρώσεων λόγω παραβάσεων του ΚΟΚ, της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων – μεταφορών κ.λπ.
Στο κεφάλαιο «Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος» έχουν περιληφθεί αποφάσεις που αφορούν κυρώσεις σε βάρος των ιδιοκτητών των οικείων επιχειρήσεων λόγω παραβάσεων της σχετικής νομοθεσίας.
Τέλος, το κεφάλαιο «Οικοδομές - Αυθαίρετα- Σχέδια πόλης» περιέχει αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Θεσ/νίκης που εκδόθηκαν επί περιπτώσεων έκδοσης αναθεώρησης οικοδομικής άδειας, κατεδαφίσεων, εξαιρέσεων από την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών κ.λπ.

464 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 342.02 (Διοικητικό δίκαιο), 340.11 (Νομολογία)
Άλλα πρόσωπα: Φωτεινή Παλαιολόγου (Επιμελητής) , Ειρήνη Χαϊνοπούλου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-301-935-0
ISBN (10ψήφιο): 960-301-935-6
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
42.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

39.90
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.