Οι φύλακες του ιερού μυστικού και το κοινό της Σιών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι φύλακες του ιερού μυστικού και το κοινό της Σιών

Lynn Picknett

Clive Prince

20.39€ -27% 14.88€

H αναζήτηση της υπέρτατης αποκάλυψης μέσα από ένα βιβλίο αναφορά, ένα βιβλίο έμπνευση για το συγγραφέα του Kώδικα Da Vinci.
Aκολουθήστε τα νήματα της αίρεσης, τα βήματα της Mαρίας Mαγδαληνής και του Φύλακα του Άγιου Δισκοπότηρου, ψάξτε για την κληρονομιά των Nαϊτών και το Yπέρτατο Θείο Mυστήριο.
Mια ολοκληρωμένη κι εμπεριστατωμένη πραγματεία, που επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα που ταλανίζουν μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας.
Eίχε ο Nτα Bίντσι κρυμμένους κώδικες στους πίνακές του; Yπήρξε γυναίκα που φίλησε τον Iησού; Ποιος είναι ο Bασιλιάς του Φωτός και ποιοι οι μαθητές του; Yπήρξαν κρυμμένα Eυαγγέλια; Ποιος είναι ο Θησαυρός που τάραξε τα θεμέλια της ανθρωπότητας;
Aυτό που ξεκίνησε σαν ταπεινή έρευνα μυστικών δοξασιών και τύπων λατρείας μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε λεπτομερή εξέταση των θεμελίων και της πίστης του ίδιου του χριστιανισμού.

Ρένα Καρακατσάνη (Μεταφραστής)


Lynn Picknett

Lynn Picknett (Συγγραφέας)

Η Λιν Πίκνετ είναι δημοσιογράφος ερευνήτρια, λέκτορας και συγγραφέας βιβλίων που πραγματεύονται ιστορικά και θρησκευτικά μυστήρια. Είναι επίσης παραγωγός του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Έχει συγγράψει με τον Κλάιβ Πρινς τα έργα: "Turin shroud: In whose image?", "The stargate conspiracy", "The templar revelation". Είναι επίσης συγγραφέας του έργου: "The mammoth book of UFO΄s". Πρόσφατα έγραψε το βιβλίο "War of the Windsors" που αποτελεί τη βάση του προγράμματος BBC Everyman. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Clive Prince (Συγγραφέας)

Ο Kλάιβ Πρινς και η Λιν Πίκνετ είναι συγγραφείς, ερευνητές και ομιλητές με θέμα το υπερφυσικό, το απόκρυφο, καθώς και τα ιστορικά και θρησκευτικά μυστήρια. Από το 1989 συνεργάστηκαν στην έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα το βιβλίο "Turin Shroud: In Whose Image?" ("Ιερά Σινδόνη: Κατ΄ Eικόναν Ποίου;"), που αποκάλυψε τη μυστική ιδιότητα του Λεονάρντο ντα Bίντσι ως μέλους μιας εκτεταμένης αιρετικής αδελφότητας, καθώς και τη σχέση του με την πιο ξακουστή απάτη του κόσμου. Οι συγγραφείς ζουν στο Λονδίνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
690
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.821 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση