Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοικητική επιστήμη στην πράξη
(Εφαρμογές στη σύγχρονη επιχείρηση )
Συγγραφέας:   Γρηγόρης Π. Πραστάκος


No Cover
Το βιβλίο διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή προβλημάτων λήψης αποφάσεων από όλους τους τομείς μιας επιχείρησης, μαζί με μια πλήρη και εμπεριστατωμένη μεθοδολογία και προτεινόμενη στρατηγική για την αντιμετώπισή τους. Μέσω επιλεγμένων πακέτων λογισμικού, δίνει λύσεις σε ποικίλα και συχνά περίπλοκα προβλήματα των επιχειρήσεων και της οικονομίας γενικότερα.
Τα 17 κεφάλαια του βιβλίου υποστηρίζονται με επιλεγμένο υλικό σε CD-ROM και ειδική ιστοσελίδα για περαιτέρω μελέτη άρθρων, εξάσκηση και πρόσβαση σε συναφείς διευθύνσεις του Διαδικτύου. Ο πυρήνας του βιβλίου προτείνει πρακτικές λύσεις σε τομείς-κλειδιά των σύγχρονων επιχειρήσεων: μάρκετινγκ και πωλήσεις, χρηματοοικονομική διαχείριση, παραγωγή, αποθέματα και παραγγελίες, μεταφορές, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, χρηματοοικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό, οργανωτικός ανασχεδιασμός. Μεταξύ άλλων, αναλύεται η ενδεικνυόμενη στρατηγική αντιμετώπιση σε καθημερινά προβλήματα, όπως αξιολόγηση επενδύσεων, χρηματοδότηση προγραμμάτων, διαχείριση χαρτοφυλακίου επενδύσεων, επιχειρηματικός σχεδιασμός νέων προϊόντων.

25χ20 εκ., 606 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-351-625-5
ISBN (10ψήφιο): 960-351-625-2
Βάρος: 1.54 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
66.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

59.62
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Πραστάκος, Γρηγόρης Π.
Ο Γρηγόρης Πραστάκος είναι καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΟΠΑ στις Επιστήμες των Αποφάσεων και Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Διοικητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου. Σπούδασε στο Columbia University των ΗΠΑ, όπου έλαβε τα πτυχία Bachelor και Master of Science στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διδακτορικό (Ph.D.) στην Επιχειρησιακή Έρευνα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.