Ενταφιασμός
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ενταφιασμός

Το Μανιτού

Graham Masterton

25.14€ -10% 22.63€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608915718

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Jemma Press

Ο Χάρυ Έρσκιν επιστρέφει, αλλά μαζί του επιστρέφει και η νέμεσή του, ο δαιμονικός σαμάνος Μισκουαμάκους. Αυτή τη φορά το έργο του μεγαλύτερου θαυματουργού των Γουαμπανάουγκ δεν είναι να φέρει την κόλαση στη γη, αλλά να στείλει τη Γη στο Μέγα Εξώτερο. Με τη βοήθεια δαιμονικών όντων και μάγων Βουντού ενταφιάζει ολόκληρες πόλεις, σε μια προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους πολιτισμού του «χλωμού προσώπου» από τα πάλαι ποτέ ιερά εδάφη των προγόνων του. Ο «Ενταφιασμός» αποτελεί την Τρίτη θεματική ενότητα του θρύλου του Μανιτού γραμμένο με ξεχωριστή μαεστρία από ένα σύγχρονο μετρ του είδους. Αφεθείτε στον απόλυτο τρόμο. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Κούστας

Παναγιώτης Κούστας (Μεταφραστής)

Ο Παναγιώτης Κούστας γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Εγκατέλειψε τις σπουδές του στα οικονομικά για να σπουδάσει -μάταια- θέατρο. Εργάστηκε σχεδόν παντού, προσπαθώντας σκληρά να μην αποκτήσει καμιά καριέρα. Έχει διατελέσει βοηθός υδραυλικού και ηλεκτρολόγου, σερβιτόρος και μπάρμαν, production assistant και φωτιστής συναυλιών, ρεπόρτερ και παραγωγός ραδιοφώνου, σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών και κόμικς, έκτακτος αρθρογράφος σε περιοδικά κι εφημερίδες, μεταφραστής κ.ά. Ζει στην Αθήνα με την Χέντβιγκ Καρακούδα. Δημοσίευσε το πρώτο του διήγημα το 1989 στο λογοτεχνικό περιοδικό "Πολιορκία" και το δεύτερο λίγο αργότερα στο ελληνικό Playboy. Επέστρεψε στην συγγραφή επιστημονικής φαντασίας το 2000 με το διήγημα "Ο ονειροφύλακας και τη Τζένη" που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "9" της "Ελευθεροτυπίας", με το οποίο συνεργάζεται ακόμα. Συμμετείχε στην ανθολογία "9 έλληνες συγγραφείς ΕΦ" (2004). Το διήγημά του "Ο Άθως έμφοβος στον ναό του ήχου" μεταφράστηκε στα αγγλικά και περιλαμβάνεται στην ανθολογία "SFWA European Hall of Fame" που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2007. Το "Έξι δισεκατομμύρια τρόποι ζωής" είναι το πρώτο του βιβλίο, αλλά πιθανότατα όχι και το τελευταίο.

Χ. Καρακούδα (Μεταφραστής)

Η Χέντβιγκ-Μαρία Καρακούδα αγάπησε τα βιβλία από μικρή κι ασχολείται ακόμη μ΄ αυτά με όποιους τρόπους μπορεί. Αναγνώρισε στην επιστημονική φαντασία ένα σπίτι χωρίς τοίχους και μπήκε σ΄ αυτό ανενδοίαστα. Γράφει διηγήματα που δυσκολεύεται να διορθώσει και αντ΄ αυτού θρασύτατα διορθώνει των φίλων της. Είχε την ευτυχία να δει το διήγημα της "Να Καίγεσαι" τυπωμένο στο "9" και στην γαλλόφωνη ανθολογία Utopiae 2005. Επίσης μεταφράζει.

Graham Masterton

Graham Masterton (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1946 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, εργάσθηκε από τα δεκαεφτά του ως ρεπόρτερ, αργότερα έγινε συντάκτης στο "Penthouse" και άρχισε να γράφει λογοτεχνία τρόμου στα μέσα της δεκαετίας του ΄70. Ανάμεσα στα καλύτερα έργα του συμπεριλαμβάνονται τα: "Charnel House", "The Pariah", "Death Trance", "Black Angel", "Walkers", "The Sleepless" και "Flesh & Blood". Πολυγραφότατος και δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ο Masterton ταξιδεύει συχνά για να κάνει έρευνα για τα βιβλία του και έχει να επιδείξει σημαντική φιλανθρωπική δράση στον τομέα των κακοποιημένων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια βιώνει ένα νέο κύμα καταξίωσης και επιτυχίας, επιστέγασμα του οποίου είναι η βράβευσή του από τη Βρετανική Εταιρεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού για την πολυετή προσφορά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Πειραιάς
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
541
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.653 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση