Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Visual Basic
(Ολοκληρωμένες εφαρμογές: Αυτοτελή παραδείγματα μαθηματικών, φυσικής, μη γραμμικής δυναμικής)
Συγγραφέας:   Δημήτρης Σκλαβενίτης


Offer
Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 50 ολοκληρωμένες εφαρμογές που καλύπτουν τις βασικές θεματικές περιοχές της Visual Basic. Ο χρήστης που έχει μια στοιχειώδη επαφή με τη γλώσσα, μπορεί, μελετώντας τα παραδείγματα, να βελτιώσει τις τεχνικές του και να αυξήσει τις γνώσεις του. Τα παραδείγματα είναι αυτόνομα, ποικίλλουν ως προς την έκταση και το επίπεδο δυσκολίας και αναφέρονται σε θέματα: - Μαθηματικών - Φυσικής - Μη Γραμμικής Δυναμικής.
Για κάθε παράδειγμα δίνονται οι απαιτούμενες θεωρητικές πληροφορίες, αναλύονται οι μαθηματικές μέθοδοι επίλυσης, εξηγούνται ο ρόλος και οι ρυθμίσεις των χειριστηρίων και σχολιάζονται τμήματα του κώδικα, με αποτέλεσμα το σύνολο των εφαρμογών να αποτελεί ένα ουσιαστικό βοήθημα για την εκμάθηση της Visual Basic.
Ο κώδικας είναι γραμμένος στη Visual Basic 6 αλλά καλύπτει τις ανάγκες και των άλλων εκδόσεων.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD που περιλαμβάνει: - Τα εκτελέσιμα αρχεία (exe) - Τον πηγαίο κώδικα των προγραμμάτων, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί, επεμβαίνοντας σε κάποιο πρόγραμμα, να το τροποποιεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.
Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως: - Σε σπουδαστές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στη γνώση της Visual Basic - Σε εκπαιδευτικούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια παραδείγματα ως εποπτικά μέσα διδασκαλίας, ή να τροποποιήσουν άλλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάποιας παρουσίασης.

24χ17 εκ., 393 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
ISBN: 978-960-531-186-5
ISBN (10ψήφιο): 960-531-186-0
Βάρος: 0.69 κιλά
Εκδότης: Δίαυλος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
30.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.