Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ναυλώσεις
((3η έκδοση, με dvd))

Ναυλώσεις

Συνδυάζοντας θεωρία, έρευνα και σύγχρονη πρακτική, το βιβλίο αυτό συνιστά καθημερινό «εργαλείο» για τα στελέχη των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Εκτενείς βιβλιογραφικές αναφορές, χρήσιμες διευθύνσεις στο Διαδίκτυο, επεξηγηματικοί πίνακες και διαγράμματα, ειδικά παραρτήματα με ναυλοσύμφωνα, ναυτιλιακά έγγραφα, γεωγραφικούς χάρτες, πίνακες, νομοθετικούς κανονισμούς και το συνοδευτικό CD απεικονίζουν ολοκληρωμένα το αντικείμενο των ναυλώσεων.Σημείωση: Πρόλογος: Α.Μ. Γουλιέλμος, Ν. Πενθερουδάκης.

24χ17 εκ., 1320 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 387.5 (Ναυλώσεις)
ISBN: 978-960-351-842-2
ISBN (10ψήφιο): 960-351-842-5
Βάρος: 2.7 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
70.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

63.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Γκιζιάκης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών). Έχει Master από το Πανεπιστήμο του Kent της Αγγλίας και Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Guildhall του Λονδίνου της Αγγλίας στη ναυτιλιακή επιστήμη. Έχει δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό από άρθρα σε διεθνή περιοδικά. Έχει εργασθεί ως ερευνητής σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σαν financial controller/advisor, και Γενικός Διευθυντής. Έχει εργασθεί στον δημόσιο τομέα ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Πρόεδρος στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Royal Institute of Navigation και του International Association of Maritime Economists.

Αποφοίτησε (με άριστα) από το Ναυτιλιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου "Master of Science in International Transport" από το University of Wales, Cardiff, με διάκριση στη μεταπτυχιακή της διατριβή, και είναι κάτοχος, επίσης, του μεταπτυχιακού διπλώματος "Advanced Diploma in Logistics and Transport" από το Chartered Institute of Logistics and Transport, London. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο "Master by Research in Business" από το Capitol College, USA, επαγγελματικό δίπλωμα "Professional Diploma in Dry Cargo Chartering" από το Cambridge Academy of Transport, U.K. και διδακτορικό (με άριστα) από το Ναυτιλιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 1997 έως το 2001 εργάστηκε ως εισηγήτρια και ως υπεύθυνη σπουδών του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού ναυτιλιακού τμήματος του Mediterranean College, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ναυτιλιακά ερευνητικά προγράμματα ως Assistant Researcher στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει αποκομίσει 9μηνη επαγγελματική εμπειρία σε εμπορικά πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου (bulk carriers). Από το 2001 εργάζεται στο Hellenic Management Centre (Business Training & Consulting Centre) - Institute of Chartered Shipbrokers (Greek Branch) ως ναυτιλιακή σύμβουλος στο αντικείμενο των Ναυλώσεων και του Ναυτιλιακού Marketing για λογαριασμό των ναυτιλιακών εταιρειών, καθώς και την εκπαίδευση των στελεχών τους. Επιπροσθέτως, ως υπεύθυνη του ναυτιλιακού τμήματος του Hellenic Management Centre, συμμετείχε ενεργώς ως educational administrator στην ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος του Institute of Chartered Shipbrokers και δημιούργησε το πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, εργάστηκε ως γλωσσική επιμελήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία). Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων, του Βρετανικού Ινστιτούτου Μεταφορών και Logistics, της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι μία εκ των συγγραφέων του βιβλίου με τίτλο "Ναυλώσεις & CD Λογισμικού" (Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης, 2η έκδοση 2006).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.