Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
136 πρωτότυποι πίνακες νεοελληνικής γραμματικής
(Διδακτικό βοήθημα: Περιέχουν συνοπτικά όλη την ύλη της γραμματικής, τους βασικότερους κανόνες ορθογραφίας, ιδιαίτερα γλωσσικά και γραμματικά φαινόμενα)
Συγγραφέας:   Κώστας Κουρκάκης


136 πρωτότυποι πίνακες νεοελληνικής γραμματικής
Η εργασία μας αυτή έχει σκοπό να διευκολύνει τον εκπαιδευτικό στην καθημερινή διδακτική του πράξη. Αποτελείται από 136 πρωτότυπους πίνακες νεοελληνικής γραμματικής, τυπωμένους σε καρτέλες διπλής όψης, και από ένα βιβλίο μεγέθους φωτοτυπικού χαρτιού Α4, που περιέχει τους ίδιους πίνακες σε σμίκρυνση.
Στην πρώτη όψη (μπλε χρώματος) περιέχεται η ύλης της γραμματικής με συνοπτικό και περιεκτικό τρόπο.
Στη δεύτερη όψη (κόκκινου χρώματος) περιέχονται λέξεις, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ως προς την ορθογραφία, τη χρήση και τη σημασία τους.
Οι πίνακες αυτοί είναι από σκληρό χαρτόνι και σε μεγάλο μέγεθος, ώστε να μπορεί ο εκπαιδευτικός να τους αναρτήσει σε κατάλληλο σημείο της τάξης του.
Τις σελίδες του βιβλίου μπορεί να τις φωτοτυπεί και να τις μοιράζει, ώστε να πετύχει ουσιαστικότερη αφομοίωση της ύλης από τους μαθητές του.
Οι επιπλέον πίνακες των περιεχομένων και του ευρετηρίου διευκολύνουν τον εκπαιδευτικό στην χρήση του έργου την ώρα της διδασκαλίας.

28χ21 εκ., 68 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 372.6 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)), 485.07 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Γραμματική - Σπουδή και Διδασκαλία)
ISBN: 978-960-419-051-5
ISBN (10ψήφιο): 960-419-051-2
Βάρος: 0.644 κιλά
Εκδότης: Ντουντούμη
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
22.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.96
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.