Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων
(Εφαρμογή στο Microsoft Business Solutions)
Συγγραφέας:   Γεώργιος Ιωάννου


Ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων
Το βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Ιωάννου προσεγγίζει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), που αποτελούν τη βάση της πληροφοριακής υποδομής των σημερινών εταιριών και οργανισμών. Οι καίριες αναφορές του στην ελληνική πραγματικότητα, σε συνδυασμό με τη γνώση των διεθνών πρακτικών, το καθιστούν αναπόσπαστο εργαλείο για μάνατζερ που είναι επιφορτισμένοι με επιχειρησιακές αποφάσεις αναφορικά με συστήματα ERP και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν ουσιαστική γνώση για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο αυτό χώρο. Η κάλυψη όλων των διαστάσεων των συστημάτων ERP και η παρουσίαση των κυριότερων επιχειρησιακών διαδικασιών που οι εφαρμογές αυτές καλούνται να υποστηρίξουν, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του βιβλίου.
(Πάνος Γκίκας, Διευθυντής Microsoft Business Solutions Hellas)

24χ17 εκ., 383 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-351-634-7
ISBN (10ψήφιο): 960-351-634-1
Βάρος: 0.809 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ιωάννου, Γεώργιος
Ο Γεώργιος Ιωάννου είναι επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης διευθύνει το Ερευνητικό Κέντρο για Operations Management and ERP Systems. Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Industrial and Systems Engineering του Virginia Tech (ΗΠΑ) και διευθυντής του Manufacturing Systems Integration Laboratory στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Οι επιστημονικές του αναζητήσεις επικεντρώνονται στην ανάλυση, στον σχεδιασμό και στη βελτιστοποίηση συστημάτων παραγωγής, επιχειρησιακών διαδικασιών και εφοδιαστικών αλυσίδων, συνδυάζοντας προηγμένες διαδικτυακές - υπολογιστικές τεχνολογίες με μοντέλα και μεθόδους επιχειρησιακής έρευνας. Έχει σπουδάσει στο ΕΜΠ, στο Imperial College (UK - υποτροφία SERG) και στο Institute for Systems Research, (USA- υποτροφία NSF). Έχει σημαντική εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων και εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων και διαλέξεων. Είναι συγγραφέας 2 βιβλίων, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 70 επιστημονικές εργασίες, έχει συμμετάσχει στην έκδοση επιστημονικών περιοδικών και ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Είναι μέλος της Επιτροπής Έρευνας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει διατελέσει υπεύθυνος Διεπιχειρησιακών εφαρμογών του e-Business Forum (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας), εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και κριτής επιστημονικών προτάσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών των ΗΠΑ. Έχει τιμηθεί με αριστείο διδασκαλίας από το MBA International του ΟΠΑ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.