Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στα πεπερασμένα στοιχεία για μηχανικούς
Συγγραφείς:   Tirupathi R. Chandrupatla, Ashok D. Belegundu,


Offer
Η τρίτη αμερικανική έκδοση της Εισαγωγής στα Πεπερασμένα Στοιχεία για Μηχανικούς προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις μεθοδολογίες των πεπερασμένων στοιχείων, με ασκήσεις και παραδείγματα εφαρμογών μηχανικού.
Πιο συγκεκριμένα, σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσει με σαφή τρόπο τη θεωρία, τη μοντελοποίηση και τις εφαρμογές τους σε προγράμματα υπολογιστών. Η παιδαγωγική των προηγούμενων εκδόσεων έχει παραμείνει και σε αυτή την έκδοση.
Τα βήματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη της θεωρίας εφαρμόζονται σε πλήρη, αυτοδύναμα προγράμματα Η/Υ, ενώ παραμένουν οι στρατηγικές και οι φιλοσοφίες των προηγουμένων εκδόσεων.
Τα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής:
- Δίνεται έμφαση στη διατύπωση και τη μοντελοποίηση προβλημάτων σε κάθε κεφάλαιο.
- Περιέχει πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων και προβλημάτων που υποβοηθούν την κατανόηση θεμελιωδών εννοιών και την πρακτική θεώρηση.
- Περιέχει πάνω από 250 σχήματα.
- Περιλαμβάνονται πλήρη και αυτοδύναμα προγράμματα Η/Υ με πηγαίο κώδικα σε Visual Basic, Visual Basic του Excel, MATLAB, QUICKBASIC, FORTRAN και C.
- Το βιβλίο συνοδεύεται από CD με περισσότερα προγράμματα και πηγαίο κώδικα.
Το βιβλίο αποτελεί ένα βασικό εκπαιδευτικό βοήθημα για τελειόφοιτους πτυχιακών προγραμμάτων, σπουδαστές μεταπτυχιακών προγραμμάτων, αλλά και μια πολύτιμη πηγή μάθησης για κάθε μηχανικό.

24χ17 εκ., 500 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 510 (Μαθηματικά)
Άλλα πρόσωπα: Χαράλαμπος Ν. Φραγκάκις (Επιμελητής) , Μαρία Φραγκάκη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-209-920-9
ISBN (10ψήφιο): 960-209-920-8
Βάρος: 1.112 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
39.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ashok D. Belegundu είναι καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του State University, University Park, Pensylvania. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν πεπερασμένα στοιχεία, σχεδίαση μηχανών και τεχνικές βελτιστοποίησης.

Ο Tirupathi R. Chandrupatla είναι καθηγητής και διευθυντής προγράμματος στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Rowan University, Glassboro, New Jersey. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων, σχεδίαση, βιομηχανική παραγωγή και βελτιστοποίηση.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.