Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ
Συγγραφέας:   Μάνος Ηλιάδης


Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ
Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί το βιβλίο του Μάνου Ηλιάδη, "Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ" (Α΄ Τόμος), που όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το 1998, τάραξε τα νερά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς και κυρίως στην ίδια τη γείτονα χώρα, όπου η ΜΙΤ προχώρησε στη μετάφραση και την παράνομη έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου στην τουρκική αγορά.

Όταν κυκλοφόρησε θεωρήθηκε από Έλληνες και ξένους μελετητές και αναλυτές ως ΄ευαγγέλιο΄, αφού πήρε επάξια τον τίτλο της πιο συστηματικής και ενδελεχούς μελέτης παγκοσμίως γύρω από την ιστορία, την οργάνωση-διάρθρωση, τις επιχειρησιακές δυνατότητες, τις πρακτικές και τη δράση της ΜΙΤ και των άλλων υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών της Τουρκίας.

Τώρα, εν όψει της έκδοσης και κυκλοφορίας του Β΄ Τόμου του εν θέματι βιβλίου, που θα αφορά τη συνέχεια και τις εξελίξεις γύρω από τη ΜΙΤ και τις λοιπές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας από το 1998 και εντεύθεν, ο εκδοτικός οίκος Ινφογνώμων προχώρησε στην επανέκδοση του μνημειώδους έργου του Μάνου Ηλιάδη, "Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ" (Α΄ Τόμος), που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο γνώσης και ανάλυσης της πολιτικής που ασκεί η Τουρκία δια των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας και μέσα από τη δράση παρακρατικών και παραστρατιωτικών ομάδων και συμμοριών, που ελέγχονται ασφυκτικά από το τουρκικό "βαθύ" κράτος.

512 σελίδες
Ονομασία σειράς: Πολιτική
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1
Ταξινόμιση DDC: 363.283 (Μυστικές υπηρεσίες)
ISBN: 978-960-8362-43-7
ISBN (10ψήφιο): 960-8362-43-1
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2011
Γράψε τη δική σου κριτική
28.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Μάνος Ηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Υπήρξε εκ των βασικών δημιουργών του περιοδικού "Άμυνα και Διπλωματία", στο οποίο παρέμεινε επί μία περίπου δεκαετία ως διευθυντής συντάξεως. Ένας εκ των παλαιότερων στρατιωτικών συντακτών του χώρου αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Ο Κόσμος του Επενδυτή", στην οποία καλύπτει θέματα αμυντικής πολιτικής, εξοπλισμών, στρατηγικής, αναλύσεων οπλικών συστημάτων, στρατιωτικής χρήσεως του διαστήματος, αμυντικής βιομηχανίας και περιφερειακής ισορροπίας δυνάμεων, με ιδιαίτερη ειδίκευση σε θέματα της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος και θέματα υπηρεσιών πληροφοριών. Στο ενεργητικό του έχει τα βιβλία: "Τα Μυστικά Αρχεία του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών και του Φόρεϊν Όφις για την Τουρκία", 1996. "Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ", 1998. "Το απόρρητο Ημερολόγιο της Κ.Υ.Π. για την Κύπρο", 2007.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.