Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα περιφερειακά επιμορφωτικά κέντρα
(Θεωρητική ανάλυση και εμπειρική διερεύνηση)
Συγγραφέας:   Θεοδώρα Α. Κατάνου


Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα περιφερειακά επιμορφωτικά κέντρα
Τα ΠΕΚ αποτελούν εδώ και δεκαπέντε χρόνια έναν από τους κύριους επιμορφωτικούς φορείς των εκπαιδευτικών των δύο σχολικών βαθμίδων. Στο παρόν δημοσίευμα επιχειρείται να διερευνηθεί θεωρητικά και εμπειρικά η αποτελεσματικότητα του θεσμού αυτού στον επιμορφωτικό χώρο. Στο πρώτο μέρος, το θεωρητικό, γίνεται μια σύντομη αναφορά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και στα επιμορφωτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν και εξακολουθούν να υλοποιούνται στα ΠΕΚ και παρουσιάζεται το επιμορφωτικό έργο που έγινε σε δύο ΠΕΚ της Βόρειας Ελλάδας. Στο δεύτερο μέρος διερευνούνται απόψεις και στάσεις επιμορφούμενων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την οργάνωση, το περιεχόμενο, την υλοποίηση και την αποτελεσματικότητα των επιμορφωτικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στα ΠΕΚ.
Τα στοιχεία και τα πορίσματα που προκύπτουν από την εργασία αυτή θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στους ιθύνοντες της εκπαιδευτικής πολιτικής, αλλά και γενικότερα σε όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

23χ15 εκ., 178 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-343-879-3
ISBN (10ψήφιο): 960-343-879-0
Βάρος: 0.336 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
14.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.85
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Θεοδώρα Κατάνου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, με ειδίκευση Σχολική Παιδαγωγική του Τομέα Παιδαγωγικής Φιλοσοφικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου, και υπηρετεί στη Μέση Εκπαίδευση.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.