Οχτώ ώρες
zoom in

Μια κρύα νύχτα του Οκτώβρη, πέντε άτομα συγκεντρώνονται σε ένα άθλιο μοτέλ του Νιου Τζέρσεϋ και ετοιμάζονται να μπουν στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο Πάραγκον, ένα μεγαλειώδες οικοδόμημα -προάγγελο της αρχιτεκτονικής αρ ντεκό- χτισμένο από έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο την εποχή που το ΄Ασμπερυ Παρκ ήταν στις δόξες του.
Τα πέντε άτομα είναι εξερευνητές πόλεων: ερασιτέχνες αρχαιολόγοι και λάτρεις του παρελθόντος, που το πάθος τους είναι να εξερευνούν τα εγκαταλειμμένα κτίρια και τα σκοτεινά μυστικά τους. Μαζί τους εκείνο το βράδυ είναι κι ένας δημοσιογράφος που θέλει να γράψει ένα άρθρο για την άκρως παράνομη δραστηριότητά τους, στους Τάιμς της Νέας Υόρκης.
Μόλις όμως η ομάδα μπαίνει στο γεμάτο ποντίκια τούνελ που οδηγεί στο ξενοδοχείο, γίνεται φανερό πως ο Φρανκ Μπάλεντζερ, ο γκριζομάλλης δημοσιογράφος με τις φαρδιές πλάτες και το μυστηριώδες ύφος, δεν ενδιαφέρεται μόνο για το ρεπορτάζ. Ο κίνδυνος, ο τρόμος και ο θάνατος παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα, σ΄ ένα μέρος ρημαγμένο από το χρόνο και διαποτισμένο από το κακό.

Φανή Πανταζή

Φανή Πανταζή (Μεταφραστής)

Η Φανή Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

David Morrell

David Morrell (Συγγραφέας)

Ο Ντέιβιντ Μορρέλ είναι συγγραφέας είκοσι οχτώ best sellers, μεταξύ των οποίων και το βραβευμένο "First Blood", όπου πρωτοεμφανίζεται ο Ράμπο. Τα έργα του κυκλοφορούν σε περισσότερα από δεκαοχτώ εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε είκοσι έξι γλώσσες. Σπούδασε αμερικανική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και διετέλεσε καθηγητής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Ο Μορρέλ φημίζεται για τη διεξοδική έρευνα του υλικού του και είναι απόφοιτος διάφορων σχολών όπου διδάσκεται η επιβίωση από άγριες συνθήκες. Είναι επίσης εκπαιδευμένος σε όπλα, διαπραγματεύσεις με απαγωγείς, εξακρίβωση στοιχείων, αυτοπροστασία, αμυντική-επιθετική οδήγηση, καθώς και σε πολλές άλλες δραστηριότητες που περιγράφει στα βιβλία του. Είναι αντιπρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Συγγραφέων Θρίλερ και από πολλούς θεωρείται πατέρας του σύγχρονου μυθιστορήματος δράσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
377
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση