Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αλγόριθμοι σε C++
(Μέρη 1-4: Θεμελιώδεις έννοιες, δομές δεδομένων, ταξινόμηση, αναζήτηση)
Συγγραφέας:   Robert Sedgewick


Offer
Η τρίτη αναθεωρημένη έκδοση του δημοφιλούς αυτού βιβλίου καλύπτει σε μεγάλο βάθος τις θεμελιώδεις δομές δεδομένων, τους αλγορίθμους ταξινόμησης και αναζήτησης, και τις σχετικές εφαρμογές. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί νέες υλοποιήσεις σε C++, οι οποίες εκφράζουν τις μεθόδους με περιεκτικό και άμεσο τρόπο και δίνουν στους προγραμματιστές τα πρακτικά μέσα για τη δοκιμή τους σε πραγματικές εφαρμογές.
Σε αυτή την έκδοση παρουσιάζονται πολλοί νέοι αλγόριθμοι, με αναλυτικότερες περιγραφές απ΄ ό,τι στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου. Η παρουσίαση ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από τη νέα σχεδίαση του βιβλίου και τις αναλυτικές πρωτότυπες εικόνες με τα συνοδευτικά σχόλια. Επίσης, διατηρείται ο επιτυχημένος συνδυασμός θεωρίας και πράξης που έχει κάνει τη δουλειά του Sedgewick ανεκτίμητη πηγή γνώσης για περισσότερους από 400.000 προγραμματιστές.

24χ17 εκ., 776 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού), 511.8 (Αλγόριθμοι)
Άλλα πρόσωπα: Δημήτρης Κωστάκης (Μεταφραστής) , Παναγιώτης, μεταφραστής Σταυρόπουλος (Μεταφραστής) , Γεώργιος Χ. Στεφανίδης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-209-917-9
ISBN (10ψήφιο): 960-209-917-8
Βάρος: 1.456 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
54.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.50
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Robert Sedgewick είναι ο Καθηγητής της Έδρας William O. Baker του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Princeton. Πήρε το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Stanford υπό την επίβλεψη του Donald E. Knuth. Είναι διευθυντής της Adobe Systems, και έχει διατελέσει μέλος του ερευνητικού προσωπικού στα ερευνητικά κέντρα Xerox PARC, Institute of Defense Analysis (IDA), και INRIA. Είναι ο συγγραφέας (μαζί με τον Philippe Flajolet) του βιβλίου An Introduction to the Analysis of Algorithms.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.