Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Παιδαγωγική και αθλητισμός
(Παράδοση, αθλητισμός, πολιτισμός)
Συγγραφέας:   Ιωάννης Σαϊτάκης


Offer
Η "Αθλητική Παιδαγωγική" και η "Αθλητική Ψυχολογία" είναι δύο νέες επιστήμες οι οποίες γνώρισαν και συνεχίζουν να γνωρίζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια· η προσφορά τους, μάλιστα, στην επιστήμη του αθλητισμού είναι πάρα πολύ σημαντική και δικαίως "απολαμβάνουν" την ομόθυμη αποδοχή της επιστημονικής κοινότητας.
Οι δύο αυτές επιστήμες, άρχισαν να αναπτύσσονται και στην Ελλάδα, κυρίως, μέσα από την εκπαίδευση των φοιτητών και την έρευνα στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και τελευταία στη Σχολή Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στη Σπάρτη.
Στο σημείο αυτό, θέλω να τονίσω πως το συγκεκριμένο βιβλίο έχει γραφτεί με βάση μια ορισμένη θεωρία, μια ορισμένη μεθοδολογία και είναι δομημένο σύμφωνα με τις σύγχρονες αντιλήψεις της Παιδαγωγικής Επιστήμης, έτσι, ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη, κυρίως δε εκείνου ο οποίος είναι εξοικειωμένος με αρκετά από τα θέματα που αναλύονται. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)

23χ17 εκ., 253 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370 (Παιδαγωγική), 796 (Αθλητισμός), 372.86 (Φυσική αγωγή και εκπαίδευση), 613.7 (Φυσική αγωγή)
ISBN: 978-960-02-1983-8
ISBN (10ψήφιο): 960-02-1983-4
Βάρος: 0.438 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
15.98
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.23
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Σαϊτάκης, Ιωάννης
Ο Ιωάννης Σαϊτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι αριστούχος διδάκτωρ της Κοινωνικής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική και την Ψυχολογία. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. Διδάσκει ως Λέκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.