Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αισθητική ηλεκτροθεραπεία
Συγγραφείς:   Μαρία Ρήγα, Σοφία Γληγόρη,


Αισθητική ηλεκτροθεραπεία
Η Ηλεκτροθεραπεία σαν βασικός τομέας της Αισθητικής εξελίσσεται ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες δίνοντας τεράστιες δυνατότητες στις παρεχόμενες αισθητικές εφαρμογές. Σημαντικός σταθμός στην εξέλιξή της αλλά και αφετηρία για αναζήτηση καλύτερης ποιότητας θεραπευτικών σχημάτων υπήρξε η εισαγωγή στην καθημερινή αισθητική πράξη των σύγχρονων ηλεκτροθεραπευτικών μέσων, όπως των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, παρεμβαλλομένων ρευμάτων, ρευμάτων TENS, Laser.
Οι συγγραφείς Μαρία Ρήγα και Σοφία Γληγόρη στο βιβλίο τους "Αισθητική Ηλεκτροθεραπεία" έρχονται να καλύψουν το κενό βιβλιογραφίας που υπάρχει στο χώρο της ηλεκτροθεραπείας που αφορά την Αισθητική. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα η εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας δεν είναι ακόμα ευρεία αλλά και σωστά διαδεδομένη, οδηγεί πολλούς αισθητικούς να την αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη καθώς υπάρχει έλλειψη βασικών γνώσεων πάνω στις ενδείξεις, τις εφαρμογές και τις επιδράσεις της.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα τόσο για τους σπουδαστές της Αισθητικής όσο και για κάθε επαγγελματία Αισθητικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης στις βασικές αρχές της ηλεκτροθεραπείας και στη σωστή εφαρμογή των μέσων και μεθόδων που χρησιμοποιεί. Συγχρόνως όμως, δίνει σχήματα αποκατάστασης (έτοιμες μεθόδους εφαρμογής) που καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις αισθητικών προβλημάτων. Για την καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου έχουν προστεθεί επίσης στοιχεία φυσικής και ηλεκτροφυσιολογίας.

25χ18 εκ., 336 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 646.72 (Αισθητική (Σώμα)), 615.845 (Ηλεκτροθεραπεία)
ISBN: 978-960-351-629-3
ISBN (10ψήφιο): 960-351-629-5
Βάρος: 0.893 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.