Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά

Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό κραχ όλων των εποχών... και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε και να κερδίσετε από αυτό

Robert T. Kiyosaki

Sharon L. Lechter

29.50€ -26% 21.83€

Σήμερα, στις Η.Π.Α., εκατομμύρια άτομα εξαρτώνται από τα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα. Χάρη στο νόμο Erisa οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν τη συνταξιοδότησή τους, ενώ παράλληλα επωφελούνται από την ιστορική άνοδο του χρηματιστηρίου. Όταν πριν από δύο δεκαετίες τα συνταξιοδοτικά προγράμματα έγιναν δημοφιλή, ο πλούσιος μπαμπάς του Robert Kiyosaki προέβλεψε σοβαρές χρηματοοικονομικές συνέπειες για όσους δεν θα είναι προετοιμασμένοι. (. . .) Στις σελίδες του βιβλίου, αλλά και ανάμεσα στις γραμμές του, θα γνωρίσετε μια ανάγλυφη και γλαφυρή εικόνα του αμερικανικού κοινωνικού μοντέλου, μιας πλούσιας κοινωνίας των δύο τρίτων που κινδυνεύει να μεταπέσει σε μια κοινωνία φτωχών, ασθενών, και απόκληρων. Δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις: μια τέτοια κοινωνική καταστροφή στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου θα κλονίσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία - και η Ελλάδα δεν πρόκειται να μείνει ανεπηρέαστη. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Μεταφραστής)


Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki (Συγγραφέας)

O Robert Kiyosaki είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος, επενδυτής, επιχειρηματίας, υπέρμαχος της οικονομικής επιμόρφωσης και συγγραφέας πλήθους μπεστ-σέλερ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαβάη, είναι ιαπωνοαμερικανός τέταρτης γενιάς. Μετά την αποφοίτησή του από ένα κολέγιο στη Νέα Υόρκη, κατατάχτηκε στο Σώμα Πεζοναυτών και υπηρέτησε στο Βιετνάμ ως πιλότος ελικοπτέρου. Μετά τον πόλεμο εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της Xerox Corporation. Το 1977 ίδρυσε μια εταιρεία που έφερε στην αγορά το πρώτο νάιλον πορτοφόλι με άνοιγμα από βέλκρο. Το 1985 ίδρυσε μια διεθνή εκπαιδευτική εταιρεία που παρέδωσε μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων και επενδύσεων σε δεκάδες χιλιάδες σπουδαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 1994 πούλησε την επιχείρησή του και, σε ηλικία σαράντα επτά ετών, βγήκε στη σύνταξη. Στο σύντομο διάστημα της συνταξιοδότησής του, ο Robert Kiyosaki, σε συνεργασία με τη Sharon Lechter, τη λογίστρια και συνεταίρο του, έγραψε το βιβλίο "Rich Dad Poor Dad". Ακολούθησαν και άλλα βιβλία που κατέλαβαν όλα τους μια καλή θέση στους καταλόγους των βιβλίων μπεστσέλερ. Πριν γίνει συγγραφέας βιβλίων μπεστσέλερ, ο Robert Kiyosaki επινόησε ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι, το Cash-Low 101, για να διδάσκει στον κόσμο τις χρηματοοικονομικές στρατηγικές, τις οποίες ο πλούσιος μπαμπάς αφιέρωσε πολλά χρόνια για να του μάθει. Αυτές οι χρηματοοικονομικές στρατηγικές έδωσαν στον Kiyosaki τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθεί σε ηλικία σαράντα επτά ετών. Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο από τη σειρά βιβλίων της "Rich Dad΄s Advisors" ("Οι σύμβουλοι του πλούσιου μπαμπά"). Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες, οι οποίοι υποστηρίζουν την πεποίθηση του Kiyosaki ότι "η ενασχόληση με τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις είναι ομαδικά αθλήματα"¨.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sharon L. Lechter

Sharon L. Lechter (Συγγραφέας)

Η Sharon Lechter είναι ορκωτή λογίστρια, έχει γράψει μαζί με τον Robert Kiyosaki τα βιβλία της σειράς "Πλούσιος μπαμπάς", και είναι γενική διευθύντρια του Rich Dad Organization. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και πρωτοστατεί στις προσπάθειες για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
464
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.635 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση