Η γυναίκα γυμνή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η γυναίκα γυμνή

Μια ξενάγηση στο γυναικείο σώμα

Desmond Morris

Κάθε γυναίκα έχει όμορφο κορμί κι αυτό γιατί είναι το αποτέλεσμα μιας εξέλιξης εκατομμυρίων χρόνων. Είναι προικισμένο με εκπληκτική προσαρμοστικότητα και πάμπολλλες ικανότητες που το καθιστούν τον πιο αξιόλογο οργανισμό πάνω στην πλανήτη.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Desmond Morris, συγγραφέα του διεθνούς best-seller o "Γυμνός πίθηκος" ανακαλύπτουμε το γυναικείο σώμα μέσα από μια ξενάγηση... από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Το νέο βιβλίο του Desmond Morris, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και σε όλους τους άντρες που επιθυμούν να μάθουν τη ...γυμνή αλήθεια για το κρυφό αντικείμενο του πόθου τους.

Desmond Morris

Desmond Morris (Συγγραφέας)

Ο Desmond Morris αποφοίτησε από τη σχολή ζωολογίας του πανεπιστημίου του Birmingham και κατόπιν πήρε διδακτορικό τίτλο από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είχε ήδη συγγράψει κάπου πενήντα επιστημονικές μελέτες και επτά βιβλία πριν ολοκληρώσει τον "Γυμνό πίθηκο" το 1967, που πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, και μεταφράστηκε σε όλες σχεδόν τις γλώσσες. Ο Desmond Morris έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για τη συμπεριφορά των ανθρώπων και των ζώων. Είναι, επίσης, ταλαντούχος καλλιτέχνης.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μιχάλης Δελέγκος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
319
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.545 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση